DC 5V-12V Automobilinio Įkroviklio Lizdas QC 3.0 Dual USB Prievado Volt " Ekranas Telefonas Greitai Greitai Įkrauti Įkrovimą, su Jungikliu Automobilio Motociklas

w113536

€3.23

-0.97

€4.20

-23 %

Nauja prekė

5V-12V Automobilinio Įkroviklio Lizdas DC 12V QC 3.0 Dual USB Prievado Volt " Ekranas Telefonas Greitai Greitai Įkrauti Įkrovimą, su Jungikliu Automobilio Motociklas

Aprašymas:

Tipo Jutiklinis QC3.0 dual USB automobilinio įkroviklio lizdas

1. Medžiaga ABS + PVC

2. Įvesties įtampos DC12V 20A, DC24V 10A

3. Išėjimo įtampa 5V / 3.6, 9V / 2A, 12V / 1,5 A

4. LED indikatorius mėlyna šviesa, žalia šviesa, raudona šviesa

5. Durų rėmo dydis 1.13 cm

6. Maksimali galia 36W (kiekvienas 18W)

Ypatybė:

[Greitai Įkrauti 3.0 Dual USB lizdas] Dual QC 3.0 automobilių lizdai gali išvesti iš viso 36W, galima krauti du įrenginius vienu QC3.0 greičiu, tuo pačiu metu, ir mokestis nuo 0 iki 55 proc. - 35 minutės; pateikti 4 kartus apmokestinimo suderinamus įrenginius spartą.

[Atnaujintas ON/OFF jutiklinį jungiklį] Įrengtas lietimui jautrus on/off jungiklis, maitinimo valdymas, kuris gali veiksmingai užkirsti energijos nutekėjimą, taupyti energiją ir prailginti tarnavimo produktų ir įrangos. Be to, mėlyna led šviesa leidžia jums lengvai rasti tamsioje aplinkoje ir suteikia žmonėms galimybę patikrinti, ar ryšys yra sėkmingas.

[Skaitmeninis LED ekranas] Tai yra patogiau patikrinkite jungtį statusą, automobilinis įkroviklis, kuris yra patogu naudoti naktį arba tamsoje.

[Super aukštos kokybės] PA66 ekologišką nailono medžiaga naudojama, aukštos temperatūros poveikiui, mažas atsparumas temperatūrai, ir antipireno savybių, tampa produktas atitinka aukštus saugos standartus.

[Iš visų pusių apsauga] Praėjo CE ir ROHS sertifikavimo, su perkrovos, per srovės ir trumpo jungimo apsauga funkcijas, siekiant užtikrinti įkrovimo saugą ir apsaugoti įrangos sauga.

[Wide suderinamumo] Tinka 12-24V, automobilių, laivų, laivų, motociklų, Atv, RVs, ir tt. Šis 12V / 24V maitinimo lizdas tinka "iPhone" XS / XS MAX / 8/8 Plius / X, "Samsung" Dėmesį, 9 / Galaxy S9 / P9 + / S8 / S8 + / S7, tinka iPad,, "Android" planšetinį kompiuterį, mobilųjį galia, Vaizdo ir žaidimų valdikliai, sporto laikrodžiai ir kt. (★★★Pastaba: "iPhone" serijos nepalaiko greito įkrovimo mokesčio už iPhone yra normalus.)

Paketas Apima:

1X dvigubas USB automobilinis įkroviklis lizdas

1X 23.6 colių kabelis

69649 Labiau Mylėti

Žymos: Įtampa Metrų, Įrankiai, Pigūs Įtampos Metrų, Aukštos Kokybės Įrankiai, Įtampa Metrų

Tikslumo Klasė voltmeter 12v
Darbinė Temperatūra voltmeter 12v
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas Dmyond
Maitinimo Šaltinis DC
Modelio Numeris Automobilinis Įkroviklis
Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik
Matmenys QC 3.0 Dual USB

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai