Nerūdijančio Plieno Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Punch-Nemokamai, Rankšluosčių, Stovas prie Sienos tvirtinamas Popieriaus Ritinėlio Stovėti Vonios kambarys, Virtuvė,

w113786

€2.47

-1

€3.47

-28 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Šio popierinio rankšluosčio laikiklis pagaminti iš premium 304 nerūdijančio plieno, kuris yra tvirtas ir patvarus, ne taip lengva nutraukti.

Rankšluostis punch-nemokamai, rankšluosčių džiovykla gali būti naudojamas saugoti ir rodyti polietileno plėvele, šiukšlių maišai, popieriniai rankšluosčiai, popieriniai rankšluosčiai ir kt.

Prie sienos montuojamas popieriaus ritinėlio stendas yra lengva įdiegti su įrengta varžtus, ir ne gręžimo reikalingi leidžia greitai ir lengvai nustatyti.

Popierinio rankšluosčio laikiklis funkcijų lygaus paviršiaus ir bauda kūrinys, kuris yra lengvai nuvalykite ir nuplaukite.

Rankšluosčių džiovykla yra kompaktiškas ir neužima daug vietos, tinkamas naudoti vonios kambarys, virtuvė, gyvenamasis kambarys, ir tt.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

Spalva: Sidabro, Juoda.

Dydis: 28x3.5x10.5cm.

Pakuotė:

1 x Popierinių Rankšluosčių Laikiklį.

1 x Traceless Lipdukas.

2 x Varžtai.

Žymos: Popieriaus Laikiklius, Namų Tobulinimas, Pigūs Popieriaus Laikiklius, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Popieriaus Laikiklius

Tipas Popieriaus Laikiklius
Modelio Numeris -
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai