PVC Plastiko Augalų Žymeklis Augalų Lableplant žymas, Sodo Žiedas Augalų Žymeklį 21*2cm Vandeniui Daugkartinio naudojimo

w113888

€2.28

Nauja prekė

Produkto Parametrai

Pavadinimas: Augalų Žymeklis

Medžiagos: PVC Plastikas

Spalva: Balta,Raudona,Geltona,Rožinė,Žalia

Žymeklis Parkeris Spalva: Juoda

Forma: Žiedas

Savybės: Nepralaidus Vandeniui,Daugkartinio Naudojimo

⭐️ Augalų Žymeklis yra pagaminti iš Ne toksiška PVC plastiko, kuris nėra lengva sulaužyti,jie nebus rūdžių kaip metalo žymes ir nebus puvinio, kaip medinių žymas,galima naudoti ilgą laiką.

⭐️ Augalų Žymeklis yra lygaus paviršiaus, lengva rašyti ant etiketės su pieštuku arba žymeklis parkeris ,galite rašyti, ką norite, etiketėje.

⭐️ Jums gali suteikti jūsų augalams pavadinimą arba įrašyti savo augti situacijoje,gali atskirti, kurie augalai yra pasodinti. ⭐️ Augalų Žymeklis yra lengvai valomi su namų siurblys ar alkoholio, jei norite peržiūrėti informaciją.Atsparus UV,turės įtakos neturi oro sąlygos (ryškios saulės, šilumos,lietaus) , požymiai nėra lengva išnyks,galima naudoti daug kartų. Produkto Vaizdai Apie Laivybos

⭐️ Paprastai, mes galime laivą iš jūsų, kad per 48 valandas po to, kai gausime jūsų mokėjimą. Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti!

⭐️ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu.

⭐️ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas.

⭐️ Po to, kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote. Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas. Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą .

Žymos: Augalų Žymekliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Augalų Žymekliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Augalų Žymekliai

Medžiaga PVC
Spalva Žalia,Balta,Raudona,Geltona,Rožinė
Rinkinys Tipas No
Žymeklis Parkeris Spalva Juoda
Formos Stačiakampio formos
dydis 21x2cm
Savybės Atsparus Vandeniui,Daugkartinio Naudojimo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai