Šilumos Laidumo Pasta, Tepalas Silikoninis Tinkas Šilumos Kriaukle Junginys CPU BR7 Aukštos kokybės Pilka

w113925

€0.92

-0.48

€1.40

-34 %

Nauja prekė

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Šilumos Laidumo Pasta, Tepalas Silikoninis Tinkas Šilumos Kriaukle Junginys CPU BR7 SGA998

Aprašymas: Savybės

GD900 Terminė Pasta

Specifinis Svoris: 2.3 G/Cc

Šilumos Laidumas: 4.8 W/M-K

Darbinė Temperatūra: -58~392 Laipsnių Pagal Celsijų

Produkto savybės: Sutarimu su RoHS ir REACH aplinkos apsaugos reikalavimus. Didelis šilumos laidumas, aukštos izoliacija, aukštos temperatūros vandeniui, mažas alyvos atskyrimo, nesukeliančio.

Veikimo principas: Pildymo prasivėrimas tarp kaitinimo elemento ir aušinimo įtaisas; Didinti kontaktai, kad būtų pasiekti soundest šilumos laidumo poveikį.

Naudojimo būdas: normalu, reiškinius, jei yra šiek tiek silikono aliejus plūduriuojantis virš jos. Prašome gerai išmaišykite prieš naudojimą. Nuolat padengtas paviršius švarus ir tiesiogiai taikomas priemones (pavyzdžiui, grandiklis, pirštu lovelė ir kt.).

Šiltas pastaba: Laikyti vaikams nuo jo. Jei tai netyčia prarijus arba ateiti į akis, ausis, nosį, burną,prašome praplaukite švariu vandeniu arba siųsti į ligoninę, kai būtina.

Saugojimas: Konservavimas, esant įprastai temperatūrai. Prašome padengti po to, kai naudojama, siekiant išvengti priemaišos, tokios kaip dulkės, kad turi blogą poveikį šilumos laidumas.

Komplektą Sudaro:

1 x Šilumos Laidumo tepimo Pasta

Žymos: Gerbėjai Ir Aušinimo, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Gerbėjai Ir Aušinimo, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Gerbėjai Ir Aušinimo

Ventiliatoriaus Greičio Kontrolės Ne RPM
Šilumos laidumas 4.8 W/M-K
Linijos NĖRA
Prekės Pavadinimas centechia
Savitasis Sunkis 2.3 G/Cc
Ventiliatorius Gyvenimo 100000 val.
Modelio Numeris 134844
Suderinamas PROCESORIUS
Kiekis 1
Tipas Laidžios Heatsink Gipso
Pakuotė Taip
Prašymas Procesorius
Apima Šilumos Laidumo Tepimo Pasta
Guolis Skystis Guolis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai