"XH-M372 Stereo /Garso Izoliavimo Transporto priemonės Bendrosios Žemės Trukdžių Slopinimas Triukšmo Izoliacija Modulio Transformatorius Jungtis

w114097

€1.66

-0.44

€2.10

-20 %

Nauja prekė

"XH-M372 Stereo /Garso Izoliavimo Transporto priemonės Bendrosios Žemės Trukdžių Slopinimas Triukšmo Izoliacija Modulio Transformatorius Jungtis

Kas yra neginčijama?

Šis produktas yra garso bendrosios žemės izoliatorius, kuris efektyviai slopina triukšmą sukelia bendrą poziciją dėl garso šaltinio ir gavėjo prietaise.

Taigi, kas yra neginčijama? Norėdami įdėti ją tiesiog, žemės tašką du elektriniai prietaisai yra ne tame pačiame taške. Dėl skirtingos įžeminimo varža, triukšmas yra perduodama į elektros įrangą, per žemės viela forma trukdžių. Nes įžeminimo taškai du įtaisai yra įvairių, galima generuoti common ground triukšmo. Triukšmo daugiausia matyti automobilio audio, tai yra, ten yra garso trukdžių, pavyzdžiui, švilpimas, garsą, dažnį šio triukšmo pasikeis variklio sūkių. Taigi, šis produktas gali tik pašalinti triukšmo ir srovės garsą generuoja bendrą elektros energijos, ir negali pašalinti triukšmo, kurį sukelia kitos priežastys, todėl jums reikia patvirtinti triukšmo šaltinio sau. Nustatyti, ar triukšmo sukelia bendrosios žemės:

1. Naudoti ausines, kad galėtumėte susisiekti su automobilinį MP3 ir automobilių navigacijos AUX (3.5 mm sąsaja). Jeigu garso girdėjau iš ausinių nėra triukšmo ne šį kartą, ji gali būti patvirtino, kad triukšmo automobilio prietaisas sukelia bendrosios žemės.

2. Naudoti garso kabelį prijunkite akumuliatoriaus varomas mobiliojo telefono ar MP3 (atkreipkite dėmesį, kad mobiliojo telefono, MP3 nėra prijungtas prie maitinimo šaltinio automobilyje, pvz., telefono), ir AUX automobilio konsolė, ir klausytis muzikos iš mobiliojo telefono. Triukšmas gali patvirtinti, kad triukšmo buvo sukelta bendroji žemės.

3. Kompiuteris, stiprintuvas, stereo, CD: pasyvia rankų įrangos prijungimas norėdami prijungti kompiuterį išgirsti, jei yra triukšmas, naudoti telefoną prijungti stiprintuvą, garso audition, jei nėra jokio triukšmo, pagrindinis sprendimas, kurį sukelia bendrosios žemės.

4. Pradėjus automobilį, įrengti stiprintuvas turi dabartinį garso. Kai kurie modeliai, sklendės yra didesnė ir šiuo metu yra garsiau. Šis produktas gali išspręsti šią problemą.

5. Yra dabartinių garso tarp stiprintuvo ir garsiakalbio ar garso. Šis produktas gali būti montuojami tarp stiprintuvo ir garsiakalbio.

6. Kai nešiojamas kompiuteris yra prijungtas prie projektoriaus ir stiprintuvas yra susijusi su triukšmo, galite prijungti adapterį prie energijos tiekimo arba naudoti bateriją. Šiuo metu, ištraukite stiprintuvo ir išnyksta, arba išjungę projektoriaus ir triukšmo išnyks. Tada galite naudoti ausinių lizdas ir stiprintuvą prie kompiuterio. Pridėti bendrą žemės izoliatorius pašalinti triukšmo.

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų

Išsklaidymo Galia .
Maitinimo Įtampa .
Sąlyga Naujas
Modelio Numeris "XH-M372
Darbinė Temperatūra Nuo -40°-+85°
Prašymas Garso Izoliatorius
Prekės Pavadinimas WAVGAT
Pakuotė Modulis
Tipas Garso Izoliatorius
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai