2020 Mados Seksualus Moteriški Mergina Vasaros Camis Cisternų Viršūnių Rankovių Medvilnė Bustier Bandeau Bra Vest Pasėlių Viršuje Besiūlių Bralette Tees

w114109

€2.63

-0.66

€3.29

-20 %

Nauja prekė

100% Brand New. Medžiaga: Poliesteris & Spandex 5Colors galima: Juoda, Balta Geltona Odos spalva Vyno Raudona Rankovės: Berankovis Rankovės Tipas: Apynasrio Drabužių Ilgis: Apkarpytą Modelis: Kieto Uždarymo Tipas: Megztinis Stilius: Atsitiktinis Proga: Laisvalaikio, Sporto, Jogos Departamentas Pavadinimas: Moterys Sezonas: Vasaros Drabužių Priežiūra: Rankų plovimo ir Sausas, Švarus, Paprastas ir laisvalaikio stilius Tinka sportinė apranga Pakuotės Turinys: 1 x Moterims Apkarpyti Viršūnes Pastaba: 1. Užuomina, kad pasirinkote tinkamą dydį, naudokite panašūs drabužiai, palyginti su dydžiu. 2. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis yra tokios pačios kaip ir butas matavimo dydis 3 diagrama. Prašome ignoruoti tegus dydis ateina su audiniu. Tegus dydis kartais gali būti didesnės nei mūsų aprašymas dydžio, nes tai yra Kinų. Esame 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.

4. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Dydis: yra 4 dydžių (S, M, L, XL) dėl šių sąrašas. Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Pastaba:petnešėlėmis yra daugiau storesnis nei nuotraukoje matyti! Jei jūs proto, don ' t buy it!

Mokėjimas 1.Mes ac cept tik PayPal.

2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius.

3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

4.Mes laivas į jūsų www.reefaquarium.lt arba Paypal adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų www.reefaquarium.lt ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

Shippping 1.Mes laivas į jūsų www.reefaquarium.lt arba Paypal adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų www.reefaquarium.lt ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo.

3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių;

4.Tarptautinės pirkėjų atkreipkite dėmesį:

a.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę. Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.

b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

Žymos: Camis, Moteriški Drabužiai, Pigūs Camis, Aukštos Kokybės moteriški Drabužiai, Camis

Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas hirigin
Medžiaga Akrilo
Viršūnės Tipas Camis
Stilius Sexy & Klubas
Apdaila NĖRA
Audinio Tipas Broadcloth
Drabužių Ilgis Trumpas
Modelio Numeris Moterų Liemenė Drabužiai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai