Multi-Funkcija Dulkių Duster Mop Šlepetės Bateliai Padengti Skalbti Daugkartinio Naudojimo Mikropluošto Kojos Puskojinės, Grindų Valymo Priemonės, Batų Dangtis

w114177

€0.21

-0.12

€0.33

-36 %

Nauja prekė

Savybės:

Dydis reguliuojamas:9.4 x 4,7 cm,elastinga laidą dizainas, nėra lengva nukristi iš savo koja,Nemokamai dydžio, kad tilptų dauguma žmonių (suaugusiems ir vaikams), Galite naudoti ją su basomis arba kaip batai padengti.

Medžiagos: Šeniliniai Pluošto/Mikropluošto, Super Minkštas, plaunamas ir daugkartinio naudojimo,stipri nukenksminimo ir vandens absorbcijos galimybes. Lengvai nuvalykite dulkes, purvą ir augintinio plaukų.

Lengva naudoti & Skalbti: Tiesiog paliko juos ant savo batus ir vaikščioti aplink ir jis surenka visas dulkes ir plaukus be lenkimo žemyn arba nuleidimo. Šių mop šlepetės gali būti plaunami skalbimo mašina ar rankomis.

Daugiafunkcinis:Jūs galite pridėti jį prie mopping galvą savo namuose, gali būti nešiojo su arba be batų; Į mopping batai padengti gali būti naudojami apliejimo šeimos grindų, automobilių plovimo, skalbimo stalai, valymo lango stiklo, o pridėta prie mop galva. Tiek daug būdų, kaip panaudoti!

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Šeniliniai

Spalva: Žalia,Mėlyna,Violetinė,Rožinė,Oranžinė

Dydis:Tinkamas 35-43 kiemuose, kašmyras ilgis apie 2CM

Pakuotė:

1 x Batų Dangtis

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3 nuokrypis. Ačiū!

Žymos: Skalbimo Rutuliai & Diskai, Namai Ir Sodas, Pigus Skalbimo Rutuliai & Diskai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Skalbimo Rutuliai & Diskai

Kilmės KN(Kilmės)
dydis Suitable 35-43 yards, cashmere length about 2CM
Modelio Numeris 1 x Batų Dangtis
Spalva Žalia,Mėlyna,Violetinė,Rožinė,Oranžinė
Pakuotė 1 x Batų Dangtis
materia šeniliniai
Prekės Pavadinimas AMW

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai