Universalus Brazilijos, Šveicarijos AU US UK ES vokiečių Prancūzijos Pramonės KINTAMOSIOS srovės Maitinimo lizdą Lauko Vandeniui Elektros Schuko " Lizdas Jungtis

w114304

€0.58

-0.14

€0.72

-19 %

Nauja prekė

Juodos Mėlynos spalvos Vandeniui Lizdo 10A 13A 16A 20A Pramonės skydelis Talpykla Vokietija Prancūzija Šveicarija, Italija, Rusija, UK, JAV, ES Lizdas

Vandeniui lizdas leidžia jums imtis visų savo prietaisų naudojimo pasaulio. Su 110V-250V 10A talpa, kištuką, gebančios valdyti prietaisus, kurie reikalauja iki 250V/125V. todėl saugus naudoti. Galia yra po Ranka Visų pirma naudojami visame pasaulyje ir daugiafunkcių. Naudokite šio tipo 3 in 1 universalus kištukas adapteris konvertuoti savo elektros energijos poreikių. Kompaktiškas, Lengvai Įterpti realizavimo. Šio Tipo 3 in 1 universalus kištukas adapteris yra mažas dydis ir šviesos svorio, leidžianti jums naudotis bet kurioje pasaulio šalį savo kištuką įkiškite elektros lizdą. Suderinamas su Galios Keitiklius, ir Prietaisų, kurių Universalus Maitinimo šaltiniai Daug prietaisų leisti įtampos diapazonas 110V - 250V. Šio Tipo universalus kištukas adapteris tik prisitaiko plug stiliaus, o ne įtampa. Adapterio turėtų būti naudojamas tik su elektros keitikliai ar įtaisų, su universaliu maitinimo šaltiniai. Limited Lifetime Warranty USBO tarnavo milijonų klientų, daugiau nei 10 metų, ir kiekvieną gaminį, ateina su limited lifetime warranty. Jei nesate visiškai patenkintas savo pirkiniu, pasiekti, kad mūsų patyrę ir atsidavę KINIJA pagrįstas kliento aptarnavimo pagalbą 24 valandas per dieną, 7 dienas per savaitę. Prašome kreiptis į USBO interneto svetainėje daugiau informacijos.

Produktų Specifikacija

Tipas: atsparus Vandeniui lizdams, Tipas Įtampa: 110V - 250V Vairo rūšių kištuko rūšis: 1.JAV kištuko tipas : 15a 125v .ar 20A 125v ,galite pasirinkti jį, kai padaryti, kad . 2.ES Šveicarija kištuko tipas : 10a 250v . 3.ES ITALIJA KIŠTUKO TIPAS L: 16A 250V . 4.ES FRANCH VOKIETIJA KIŠTUKO TIPAS : 16A 250V 5.UK KIŠTUKO TIPAS : 13A 250V. 6.AS kištuko tipas I : 10A 250V . 7.Daugiafunkcis Tipas: 10A 250V. 8.Brazilija tipas: 20A 250V . Įvairių kištuko tipas srovė yra kitokia ,pls pasirinkimas, tai, kai padaryti, kad . Medžiaga: PC vario Sertifikavimas: CE ir Rohs Vandeniui Ip: IP44

Gaminio Dydis

Daugiafunkcis, ir PRAMONĖS 3C sienos kroviklis . Mažas dydis ir nedidelis nešiojamas juos naudojant . Su CE Sertifikavimu safty .

DUK

Gal galite parodyti mums nuotraukų ar nuorodą?

Taip .Žinoma! Tačiau jums reikia mokėti siuntimo mokesčius .

Aš galiu pirkti, maišyti spalvas?

Taip .Žinoma! Bet jūs geriau pasakykite mums, kad kokios spalvos norėtumėte? Kartais, jei mes, neturi spalvos akcijų, mes jums pasakysime, pasirinkti ir kitas spalvas.

Kas yra pakavimo prekių ateiti?

Galite patikrinti prekės aprašymas ir nuotraukos. Jei pasakė ar parodė jums nuotraukas su pakavimo, ar ne. Paprastai jei nuotraukos parodė, jums pakavimo, jums bus gauti prekės su pakuotės. Jei nuotraukos parodė, jūs be pakuotės. Jūs gausite prekes su poly bag, pakavimo.

Kaip ilgai siunčia prekes?

Paprastai, jei prekės sandėlyje. mes išsiųsti prekes per 72 valandas po gauti mokėjimo (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir švenčių dienas). Bet kartais, retais atvejais. gal prekės nėra sandėlyje. Mes palikti žinutę, kad jūs žinote, ir mes taip siunčiant prekės artimiausiu metu.

Kaip daryti, jei aš gauti prekes tai ne aš noriu?

Prašome neskuba, Prašome susisiekti su mumis per pirmąjį. Mes suteikti jums gerą atsakymą.

Kiek laiko garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo į mūsų kompaniją!

Kelių Spalvų

Juoda spalva Mėlyna spalva

USBO Įmonė

USBO yra gaminti specialius producting rūšių adapterio kištukas,USB, adapteris, kištuko ,kelionės adapterio kištuką,maitinimo lizdai&lizdas, ac lizdai, dc lizdai, av lizdai&jacks, USB sokcets&jacks, darbalaukio lizdai&kėlikliai, elektra disconnector, maitinimo jungtys ir maitinimo kištuko su 10years, shenzhen, kinija .

Žymos: Elektros Tinklo Lizdo, Buitinė Technika, Pigus Elektros Tinklo Lizdo, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Elektros Tinklo Lizdo

Vardinė Srovė 10a arba 13a arba 15a arba 16a arba 20a
Atsparus vandeniui IP IP44 arba IP54
USB Prievadų Skaičius NĖRA
Sertifikavimo CE
Tipas Elektros Tinklo Lizdo
Sub-Jungiklis No
Spalva Juodai Mėlyna
Modelio Numeris Atsparus vandeniui lizdas
Prekės Pavadinimas USBO
Ilginamojo Laido Ilgis NĖRA
WIFI No
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
Surge Protector No
Vieną USB maksimali Galia NĖRA
Lizdo Tipas Universalus lizdas UK ES MUMS AU Šveicarijos Italiją, Indija
Angų Skaičius 1
Nominali Galia 2500W
Parama Greitai Įkrauti No
Apsauga Nuo Perkrovos No
USB Bendra Galia NO
Kištuko Tipas UK ES MUMS AU Italija, Šveicarija, Rusija plug
Pagrindinis Jungiklis No
Įdėkite ir Išgauti Jėga 5-30N
Sinchroninis Ištaisyti Technologija No
Vardinė Įtampa 250V
Funkcija Universalaus kištuko adapteris
Medžiaga vario pc
Izoliacijos Varža Daugiau nei 100Mohm
Dielektriniai intensyvumas Daugiau nei 2000v ac/min

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai