Naujas Nugaros, Stuburo, Laikysenos Korektorius Apsauga, Nugaros, Pečių, Laikysenos Korekcija Juosta Kuprius Nugaros Skausmas Paramos Paramos Petnešomis Diržas

w114348

€5.69

-2.44

€8.13

-30 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Rekomenduojama Vaikams, Moterims\vyrai. 2、Atgal Petnešomis Laikysenos korektorius yra paprasta naudoti ir patogi, elastinga. 3、Padėti jums tinkamą prasta laikysena, laikykite pečių atgal, ištaisyti skoliozė ir kitų neteisingas stuburo curvatures. 4、Padeda Treniruoti Savo Kūną, Saugoti Savo Pečių Atgal. 5、Padeda Ištaisyti Skoliozė ir kitų Neteisingas Stuburo Curvatures.

Ypatybė:

Rekomenduojama Vaikams, Moterims\vyrai. Atgal Petnešomis Laikysenos korektorius yra paprasta naudoti ir patogi, elastinga. Padėti jums tinkamą prasta laikysena, laikykite pečių atgal, ištaisyti skoliozė ir kitų neteisingas stuburo curvatures. Padeda Treniruoti Savo Kūną, Saugoti Savo Pečių Atgal. Padeda Ištaisyti Skoliozė ir kitų Neteisingas Stuburo Curvatures.

Aprašymas:

Spalva: Juoda/Balta Tinka: Pečių plotis-35-45cm(13.5"-17.5"), Išmatavimai: 21*25*1.5 cm Medžiaga: Poliesteris

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 3.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome spausti 5 žvaigždučių atsiliepimų, jei viskas vyksta gerai. 4.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą ar duoti neigiamų atsiliepimų,mes stengiamės padėti jums,ačiū!

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko

Modelio Numeris Laikysenos Korektorius Laikysenos Korektorius Laikysenos Korektorius Laikysenos Corr
Medžiaga Du kartus elastinga medžiaga
Prekės Pavadinimas LISM
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai