Evil Eye Papuošalai, Apyrankės, Aukso Spalva, Padengtą Spalvinga Emalio Blogio Akių Žavesio 5,5 cm Extender Grandinės Apyrankė Bangles Moterims

w114547

€1.21

-0.41

€1.62

-25 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų internetinėje parduotuvėje

Patarimas: turime sandėlyje.galime siųsti quikly. mes paramos lašas laivybos.

Mūsų apyrankę dabar yra atnaujintas. Ji yra šiek tiek kitoks.

Nėra blogio granulių į savo uodegą. Tikiuosi, kad visi pirkėjai bus atkreipti dėmesį.

Lytis: Moterys,vyrai

Medžiaga:aukso spalvos, poliruota Nerūdijančio Plieno su 5,5 cm extender grandinės, emalio,

Tipas: Blogos Akies Apyrankė

dydis: 6x11x3mm

ilgis: Apie 6.5 Colių

Stilius: Mados Madinga Klasika ir Romantiškas Kartų: Kostiumo Dekoravimo Reikmenys, Asmenybės Žavesio Dėvėti. Gimtadienio, Kalėdų Šventė Dovana Žmona, Motina, Sesuo, Draugė, ir Moterų Kolega Draugais.

Dear Klientas,Prašome perskaityti gaminio dydis informacijos puslapyje atidžiai prieš perkant. Ačiū 1.Mes išsiųsti prekes per China Post įprasta maža pakuotė plius Yanwen Airlines. Nėra stebėjimo informacija, bei jų transportavimo laiką, paprastai trunka 60 dienų. 2.Jei norite sekti savo užsakymą ir greitai atvykti, pasirinkite E-mail arba www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu, Oro Paštu . 3. Jei jums yra rusijos Draugai , duok savo Vardus ir pavardes taip, mes galime pristatyti jūsų prekes sėkmingai. 4.Jei aš, kad daugiau užsakymą, jūs galite duoti man nuolaidos? Kaip padaryti, kad? Taip, mano draugas. Jei turite daugiau užsakymų,jūs galite padaryti, kad pirma, leiskite man žinoti, ir tada aš duosiu jums nuolaidos,ir keisti kainų už jūsų užsakymus.

Daugiau prekių

pristatymas Per: 2-5 darbo dienas tvarkymo išsiųsti savo prekes, po apmokėjimo, yra pašalinta mes turime didelę akcijų po ranka. B: Nemokamas pristatymas įprastu paštu, jei bendra prekių vertė yra $50 ar daugiau, palikite pranešimą, kad pardavėjas, kai jūsų užsakymą,mes išsiųsti prekes express (DHL,UPS ar AVS ).Pagal 50USD, mes siųsti oro paštu. mokėjimo Metu, galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, Visa, Paypal, MasterCard, QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu. Pranešimą, Kai gaunate prekes, pls palikti godd atsiliepimus mūsų, ačiū, jums bus suteikta nuolaida kitam užsakymui. pls dont atidaryti ginčą, jūs galite (1) Grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo per 30 dienų. (2) Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai mes gauti atgal daiktų.

Žymos: Žavesio Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Žavesio Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Žavesio Apyrankės

Apyrankės Tipas Žavesio Apyrankės
Nustatymo Tipas NĖRA
Grandinės Tipas Rolo Grandinės
Elemento Tipas Apyrankės
Užsegimas Tipas Omarų letena-sąsagos
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris 151118095854
Metalų Tipas cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YYW
Formos\modelis Gyvūnų
EarringHook_material Žalvaris
Suderinamumas Viskas Suderinama
Medžiaga Metalo
151118095854 328331
Funkcija Nuotaika Tracker
Lytis mylėtojai
Nekenksmingas švino ir kadmio nemokamai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai