MO TULPIŲ 10000mg Kanapių Aliejus, 30ML CBD Aliejaus, Ekologiškų Eterinių Aliejų, Vaistažolių Lašai Kūno Stresą Aliejus Odos Priežiūros Padės Miego

w114573

€3.16

-2.29

€5.45

-42 %

Nauja prekė

Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Neto masė:

2000mg-15ml

10000mg-30ml

Savybės:

1. Aliejus yra spaudžiamas iš skrudintų pasirinktą kanapių sėklos, Jis yra būdingas aromatas ir skonis, kuris yra tipiškas kanapių sėklų, ir žalia spalva.

2. Skausmo: Vienas iš žymiausių naudą sveikatai kanapių aliejus yra jo analgetikas (nuskausminimo) poveikį. Tai pagalvojau, kad kanapių aliejus sąveikauja su receptoriai į smegenis ir imuninę sistemą, mažina uždegimą ir sumažinti skausmą.

3. Kovoti su Nerimu:O kanapių aliejaus ekstraktas dažniausiai vartojamas gydyti fiziologinių simptomų, ten daugėja mokslinių tyrimų, kurie rodo, ji taip pat gali būti naudojami terapijos įvairių psichikos sveikatos sutrikimų, įskaitant nerimą.

4. Pagerinti Miego Kokybę: Kanapių aliejus taip pat padeda sulėtinti lenktynių galvą, kuri savo ruožtu skatina aukštos kokybės atsipalaiduoti giliau miegoti.

5. Maitinamasis Plaukų: Kanapių sėklų aliejaus, pavyzdžiui Argano aliejus plaukams, yra geras šaltinis daug maistinių medžiagų, kaip gali sveikatos apsaugos jūsų plaukus.

Pareigos :

1. Mažina streso ir nerimo

2. Mažina skausmą ir uždegimą

3. Geriau miegoti

4. Gerina smegenų funkcija

5. Mažina pykinimą

6. Skatina širdies sveikatos

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Prekės Pavadinimas MO TULPIŲ
Kilmės KN(Kilmės)
Eterinis Aliejus Tipas Grynas Eterinis Aliejus
Šalis/Regionas Gamyba Kinija

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai