1pc 12V DC Maitinimo Relės Kondensatoriaus Filtras Jungties Lygintuvas Automobilių Galinio vaizdo Atsargine Kamera Lygintuvas Auto Automobilis Fotoaparato Filtras

w114600

€1.80

-0.45

€2.25

-20 %

Nauja prekė

AT0020733

Specifikacija:

Gali connet su visais automobilio galinio vaizdo kamera/ monitoriai

Išvengti iškraipymo iš savo automobilio galinio vaizdo kamera išvykstate, ir padaryti vaizdo įrašą, paveikslėlį, galinio vaizdo kamera daugiau aiškiai. Ypač volkswagen.

Kai kurie modeliai iš vokietijos automobilių ir Amerikos automobilių yra po variklio užvedimo, išėjimo įtampa kliuvinius, elektros energijos tiekimas, atbulinės eigos žibintai yra ne grynas nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis, bet ir impulso signalas yra iškaltas ant oscilloscope gali būti naudojamas patikrinti, jei sąlygos bus Ji rado panašūs kvadratinių bangų signalą. Vaizdo kameros elektros energijos tiekimo linijos tiesiai žemyn šviesos, nes darbo įtampa yra labai nestabili sukelti fotoaparatas tinkamai neveikia, vaizdo signalo išvestis taip pat nėra normalu, todėl priimančiosios galite pamatyti ten yra didelių trukdžių, jitter, ar įjungti atbulinės eigos ekrano.

Montavimo būdas:

Išėjimo teigiamą ir neigiamą elektros energijos tiekimo prijungtas prie fotoaparato, atbulinės eigos žibintai galios įvesties jungtis yra neigiamas, atbulinės eigos balasto yra išspręsti jūsų atbulinės eigos kamera trukdžių ripple geriausias pasirinkimas.

Efektyvus sprendimas pakeisti situaciją, arba atbulinės eigos juodosios vandens ratilai, laidų paprasta, vokietijos, automobilių ir modelio metų automobilių esminius artefaktas.

Pakuotė: 1 x Maitinimo Relės Kondensatoriaus Filtras Lygintuvas

EMS, DHL, "FEDEX", UPS yra su nuolaida.

Jūsų užsakymas bus išvežti per Pardavėjo Pristatymas Metodas, Be Sekimo Numerį, ir jūs gausite savo

prekių per 39-60 dienas, prašome palaukti, savo paketą kantriai.

Jei norite sekimo numerį, prašome apmokėti Kinija Registre Oro Paštu išlaidas.

Moveover, greitas pristatymas, EMS, DHL, "FEDEX" bus išleisti 5-15 darbo dienos jums gauti savo daiktus, ačiū.

Jei laivybos įmonės, neturi laivo iterms į savo šalį .

Susisiekti su mumis el. paštu arba Ali TradeManager. Mes stengiamės jums padėti !

Jums pasitenkinimo ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.

Labai ačiū!

Geriausi Linkėjimai!

Žymos: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Kabeliai, Adapteriai & Lizdai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Kabeliai, Adapteriai & Lizdai

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 0.015kg
Galia Kita
Prekės Pavadinimas Mayitr
Modelio Pavadinimas Automobilių Atsarginės Kameros Lygintuvas
Medžiagos Tipas Kita
Sąsaja Kita
Įtampa 12V
Elemento Dydis Kita
Specialios Funkcijos Automobilio Galinio Vaizdo Kamera Lygintuvas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai