Nunify Perukas Elastinga Juosta Ruda/Juoda/Šviesūs Rankų Neslidus Perukas Rankena Juosta Su Dvipusis Aksomo Reguliuojamas Perukas Plaukų Juosta

w114829

€3.16

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

Prekė: Perukas su šlapia Danga Medžiaga:Minkšta aksomo Spalva: Juoda/Kava/Ruda/Smėlio/Odos spalva 【VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS】Reguliuojamu Velcro ir tampri, aksomo medžiagos plaukų juosta tinka skirtingiems galvos dydžiams. Tinka galvos aplinkybė, 20"~25" Stilingas ir tvarkingas rhombus modelis yra patrauklesnis. 【MAX COMFOT IR ILGAAMŽIŠKUMAS】aukščiausios kokybės perukas juosta yra pagaminta iš 100% minkšta aksomo medžiagos, kuri leidžia jūsų galvos odos kvėpavimas. Be prakaito, niežulys ir muggy. Subtilus apdailos ir tiksli susiuvimo ilgalaikiam naudojimui. 【MULTIFUL TIKSLAS】Tai geriausia perukas rankena juosta tinka perukas, šalikas, kepurė ir plaukų aksesuaras. Gali būti naudojamas pritvirtinti savo plaukų, kai jūs sportas arba joga ne sporto salėje ar sudaryti arba padaryti veido kaukę namuose arba bendrabutyje.

Pardavimo Taškas

【VIENAS DYDIS TINKA VISIEMS】Reguliuojamu Velcro ir tampri, aksomo medžiagos plaukų juosta tinka skirtingiems galvos dydžiams. Tinka galvos aplinkybė, 20"~25". Stilingas ir tvarkingas rhombus modelis yra patrauklesnis.

Produktų Ekranas

Žymos: Plaukams, Plaukų Priauginimas & Perukai, Pigūs Plaukams, Aukštos Kokybės Plaukų Priauginimas & Perukai, Plaukams

Modelio Numeris perukas su šlapia danga lankelis
Prekės Pavadinimas Nunify
Prekė
Medžiaga minkštas velet plaukų juosta
Elemento Tipas Plaukams
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 5*56.5cm hair headband
Spalva

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai