Dviejų galvučių sponge žydi gradientas pen parašyta plauti Nagų Dailės Teptukas, Dual Nulenkti Ombre Nagų Dailės Sponge Šepetys

w114831

€0.63

-0.1

€0.73

-13 %

Nauja prekė

Naujas nagų pen diamond lazdele dvivietis vadovas sponge išsitepti gradientas pen galva plaunama pakartotinai

Ranka Remontas veiksmus

Pirma, nagų kirpimo mašinėlės

(1) klasifikacija: nagų kirpimo mašinėlės yra padalintas į dydžių, po to formuoti iš ankstesnių pabaigos, yra dviejų rūšių plokščiosios galvos ir nuožulnių paviršių.

(2) naudojimas: po plovimo rankas, iškirpti reikiamą ilgį, plokščio nagų, tokios kaip nagų griovelis ant abiejų pusių nagų pernelyg giliai ir kryptį, nagų formos griovelis yra ilgas, taikyti kampine nagų nukirpti nagai ant abiejų pusių.

(3) saugos priemonės: kai pjovimo nagai, ar jis yra plokščias nagų kirpimo ar nuožulnių nagų kirpimo mašinėlės, ji negali būti iškirpti per giliai. Jei nagų kirpimo mašinėlės dažnai supjaustyti giliau, nago taps trumpesnis ir trumpesnis, tai turės įtakos grožio, nagai, ypač moterims. Nenutraukite dviejų kampų priekis nagų, kai remontas kvadratinių nagų.

Antra, nagų failą

(1) klasifikacija: remonto nagų failą plieno failą ir spalvų poliravimo juostelės, kurios yra paprastai žinoma kaip gėlių failą.

(2) naudojimas: ilgi ir trumpi nagai yra neapdailintais kraštais su plieno failus, arba gėlių failus, kad iš abiejų pusių, bei priekio, ir reikalaujama forma yra neapdailintais kraštais.

(Paprastai nagai turi 6 formas: A, aikštėje B, kvadratas c, Ovalios, d, nurodė, e, turo F, Ragų. Manicurists gali rekomenduoti klientams pasirinkti formą, kuri tinka jiems pagal jų rankos formą .)

(3) saugos priemonės: naudojant plieno failus ir gėlių failus į remonto formos nagai, būtinai atkreipkite dėmesį į baudos šlifavimo abiejose nagai, ir formos priekis turi būti apvalus.

Trys, manikiūro Dubuo

(1) klasifikacija: manikiūro dubuo yra dviejų rūšių importuojamų ir vidaus, profesionalų manikiūro dubenį, turėtų būti tik formos vertus, įdėti rankas į viršų tik pagal indo forma.

(2) kaip naudoti: Užpilkite mirkymo skystį arba šilto vandens į manikiūro dubenį, pamirkykite kairę ranką pirma, tada pakeisti į dešinę ranką, po penkių minučių, kad nagai gali būti valomi ir minkštas piršto odos.

(3) saugos priemonės: nepilkite šalto vandens ir per karšto vandens dubenėlį Mirkymas rankas.

Ketvirta, pirštų odos minkštiklis

Piršto odos minkštiklis yra pieno baltumo skystis, kuris gali paspartinti suminkštėja.

(1) naudojimas: nusausinkite mirkyti rankas su rankšluosčiu ir tolygiai taikyti minkštinimo, prie nagų paviršiaus.

(2) saugos priemonės: netaikoma minkštinimo, nagų padengti, siekiant užkirsti kelią nagų dangtelį nuo konkurentų.

Penkių, tiesioginio odos stick

(1) klasifikacija: push rod yra padalintas į medienos stūmiklio, plieno stūmiklio ir tiesioginio odos smėlio lazdele.

(2) naudojimas: dauguma plieno tiesioginio juostos yra naudojamos profesionalių grožio salonų, ir senėjimo piršto odos ant pirštų yra stumiama delne rankas su pusėje plokščio, elipsės formos, kad nagų dangtelis atrodo lieknas. Naudoti grandiklis iš kitos pusės, sunkiai išjungti įjungimo lieka ant nagų.

(3) saugos priemonės: kai stumia pirštu, jėga, turėtų būti vidutinio, ir jėga neturėtų būti per stiprus, siekiant išvengti žalos metilo grupės, kitaip jis turės įtakos augimo nagų.

Šeši, pirštu replės

(1) klasifikacija: piršto replės, paprastai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, su žirklėmis (kreivų pirštų žirklės) ir replės.

(2) kaip naudoti: naudoti piršto odos žnyplės tiesiog stumti negyvas odos, mėsos erškėčių, kad pirštai atrodo gražiai ir tvarkingai.

(3) saugos priemonės: naudojant pirštu, replės, jūs turite atkreipti dėmesį ne traukimas, jums reikia iškirpti jį tiesiogiai, siekiant išvengti žalos piršto odos, ir jūs turite sumažinti jį per giliai,

Septyni, nagų aliejaus masažas

(1) klasifikacija: nagų masažo aliejus yra taip pat vadinamas Mitybos naftos ar nagų aliejus. Tai gali būti skirstomi į: maistinių medžiagų, kurių sudėtyje yra migdolų, vitamino A ir vitamino E.

(2) naudojimas: tepkite nedidelį kiekį masažo aliejaus aplink neapdailintais kraštais dvigubai piršto odos ir masažuokite pirštais. Ji drėkina, pirštų odos, neleidžia ilgai erškėčių aplink nagus, minkština odą ir saugo nagus nuo sveika ir šviesus.

(3) saugos priemonės: Mityba aliejus neturėtų būti naudojama per daug kasdien, kitaip jis bus rodomas per neplautas.

Aštuoni, poliravimo failų

(1) klasifikacija: yra dviejų rūšių trijų pusių poliravimo klijuoti ir keturių pusių poliravimo blokas.

(2) naudojimas: paprastai, tai yra poliruoti ir galėtų naudotis juoda, balta ir pilka. Juodas paviršius gali būti mesti išjungti įjungimo nagų paviršiaus, ir baltos spalvos paviršius gali mesti nagų paviršiaus prabangiau, pilka paviršius gali pagyvinti paviršiaus. Po šių trijų procedūrų, nagai atrodys blizgantis ir permatomas.

(3) saugos priemonės: jei kliento nagų danga yra plona, ne mesti jį į storiausią pusę keturių pusių poliravimo blokas, kitaip vinis bus plonesni ir plonesni. Netrinkite ir atgal, kai poliravimo, nes šiluma trinties bus nepatogu.

Žymos: Nagų Šepetėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Šepetėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Šepetėliai

Kilmės
Specifikacijos Vieną
Modelis Įstrižai vadovas
Tinkamumo laikas Trejus Metus
Prekės Pavadinimas MAFANAILS
dydis 16.8cm
Elemento Tipas Nagų Šepetėliu
grynasis kiekis 18 gramų
Punktas Diamond Lazdele dvigubai vadovauja maišymo pen
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga Kempinė
Prekės Tipas Vidaus markės
Modelio Numeris ytyt
Ar importuojamų No
Kategorijos Kita
Pagaminimo Data naujausi
Specifikacijos Tipas Normalus specifikacijos
Spalva Kito vienspalvio 100 įsteigti knyga

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai