Mesti Pagalvės Užvalkalą Vaivorykštės Spalvos Pagalvėlės Dangtis Spalvingas Geometrines Persikas Oda Automobilių Sofa Seat Gyvenimo Kambario, Miegamasis Namų Dekoro

w114961

€2.01

-2.02

€4.03

-50 %

Nauja prekė

Savybės: 100% Brand new

Minkšti ir patogūs, Idealiai tinka gyvenamojo Kambario, Miegamojo,Vaikų žaidimų kambarys, childresn Miegamasis,Home Office,Kėdė, Pagalvės,sofos, mesti pagalvės,Valentino Diena pristatyti,Motinos Diena Dovana,Vaikų Gimtadienio dovana,Tėvo Diena dovanos ir kt.

Dydis: Apie 45x45cm(1 cm=2,54 cm) 0.5-2cm nuokrypis

Medžiaga: (Persikas oda)Poliesteris

Paketą Sudaro: 1 vnt pagalvės dangtelis (pagalve vidinis nėra komplekte)

Uždarymas : Paslėptas užtrauktukas

Vienoje Pusėje Spausdinti: Jo tik viena pusė marginta,nugaros pusėje yra baltos medžiagos spalva

Patarimai: kaina yra tik užvalkalas,įskaitant vidinis padas. Dėl šviesos brigthness,nekilnojamojo spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuotraukos. Prašome leisti monor klaida dėl rankinis matavimas.

Priežiūros instrukcijos:

Siekiant išlaikyti spalvą švieži,galite pridėti šiek tiek druskos į vandenį savo pirmojo skalbimo.

Geležies atgal,vidutinės temperatūros.

Skalbimo mašinų, šiltas 40 " c.

Nenaudokite baliklio

Negalima būgniniai sausas

Ar ne sausas, švarus

Nenaudokite baliklių

Maloniai Patarimas :

Plytelių Matavimas: Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, Ačiū! (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir t.t., gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą. Dėl skirtingų partijų gamyklos, kiekvienos partijos produkto pakuotės grafika ir tekstas bus šiek tiek kitoks, Vidaus produktai yra lygiai tas pats. Prašome Atidžiai Perskaityti logistikos pristatymo laiką ir įsitikinkite, kad turėsite pakankamai Perdavimo Metu, jei jūs turite aukštą reikalauja dėl prekių Pristatymo metu, prašome pasirinkti logistikos režimas greičiau. Labai dėkojame už jūsų supratimą!

Apie pristatymo laiką:

Mes atsiųsime paketą kiekvienam klientui kuo greičiau. Bendras laiko yra per tris dienas. Laikas gali būti padidintas arba sutrumpinti, atsižvelgiant į skirtingose situacijose. Prašome suprasti.

Apie Logistiką:

Atsižvelgiant į skirtingas paskirties šalių ir įvairių logistikos metodus parenka klientams, tikėtis pristatymo laikas paketo bus kitoks. Mes padėsime jums stebėti savo paketą informaciją bet kuriuo metu, prašome palaukti kantriai transportavimo metu.

Apie po pardavimo:

Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, kurias reikia išspręsti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Internete laiką, kad klientų aptarnavimas yra 8.00 am-6.00 pm Pekinas laiko, galite palikti mums žinutę bet kuriuo metu.

Žymos: Pagalvėlė Padengti, Namai Ir Sodas, Pigūs Pagalvėlė Padengti, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pagalvėlė Padengti

Tipas Apima Pagalvėlės
Naudoti Dekoratyvinės Pagalvės Užvalkalą
Technics Audiniai
Modelis SPAUSDINTI
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Formos Aikštė
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Stilius priedai kambarys
Prekės Pavadinimas MAHOWINGS
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas pagalvės užvalkalą pagalvėlių apvalkalus
dydis 45X45CM
Modelio Numeris 45x45

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai