2vnt, Akrilo Derva Plaukų Barrettes Aligatorius Plaukų Clips Plaukų Clips Marmuro Modelio plaukų segtukai Geometrinis Alligator Clips Moterims, Merginos

w115136

€2.11

-0.43

€2.54

-16 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Prašome palikite mums mesaage jei jums reikia kito stiliaus, arba mes atsiųsime jūsų pasirinkimas~ Madingas Stilius: 2 stilingas plaukų barrettes iš viso. Įskaitant 19

įvairių spalvų. Paprastas ir elegantiškas, Įvairių stilių, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.Šis gražus klipas tinka visiems labiausiai visų plaukų stilių mergaičių ir merginų.

Rankų darbo Gaminys:Pagamintas iš akrilo dervos ir lydinio, tvirtas, paprastas snap įrašą stiliaus, lengva atidaryti ir uždaryti, gali saugiai laikyti ir papuošti plaukus.

Elegantiškas Plaukų Papuošalas:Tuščiaviduriai geometrinis plaukų įrašus su mados modelis,Gražių plaukų įrašą padaryti jums atrodo didesnis žavinga ir elegantiška, Jūs galite tapti dėmesio minios.

Platus Naudojimas:Šie skanėstas plaukų clips puikus kasdieniame gyvenime, darbe, mokykloje, naktį iš šalies, vestuves, mokyklos baigimo, prom, baleto konstatuojamoji dalis, jogos praktikos, ir daug daugiau.

Puiki Dovana:Plaukų smeigtukai rinkinys-tai puiki dovana jūsų šeimos nariams, draugams ir visiems, kas myli, Kalėdų, Valentino Diena, Mokytojo Diena, Motinos Diena, Naujųjų Metų Dieną, ir pan. Specifikacija:

Medžiaga: Acto Rūgšties

Neprivaloma Tipas: A#, B#, C#, D#, E#, F#, G# H#, I#, J# K# L#,G#,N#,G#,P#,Q#,G#,S"#

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta.

Modelis: Marmuro tekstūra

Ilgis: apie. 6cm-8cm(2.36 in-3.14 in) Kiekis: 1 Komplektas ( 2VNT) Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1Set ( 2VNT) x Plaukų Segtukas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Žymos: Plaukų Clips & Smeigtukai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Clips & Smeigtukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Clips & Smeigtukai

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris GUGUJI222
Medžiaga Metalo
Kiekis 1pc
Prekės Pavadinimas PANELĖ ROŽĖ
dydis One Size
Elemento Tipas Plaukų Segtukas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai