Jade Roller Massager Veido Roller Gua Sha Jade Akmuo Veidą Massager Plonas Face Lift Kovos Raukšlių Veido Grožio Odos Priežiūros Priemonės

w115656

€1.75

-0.44

€2.19

-20 %

Nauja prekė

I tem Aprašymas

Savybės:

1. Ergonomiškas dizainas: Šis produktas yra skirtas su voleliu ir yra labai ergonomiškas, kuri gali padėti jums, masažas, veido.

2. Dukart vadovas dizainas: Šį produktą priima dukart vadovas dizainas, todėl jūs galite naudoti ją pagal savo poreikius ir paramos veido kėlimo, kaklo ir akių masažo funkcijas.

3. Jade medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš grynos natūralios jade medžiaga, ir masažo jaučiasi patogiai ir kietas.

4. Kompaktiškas ir lengvas: Šis produktas yra nuostabiai suprojektuoti ir kompaktiškas, todėl jį lengva nešiotis ir paruoštas naudoti.

5. Tvirtos: Šis produktas yra pagamintas iš jade medžiagos, todėl yra labai patvarus ir sunku nešioti ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

6.Paraiškos Dalis: veido, kaklo ir viso kūno.

Tai padeda jūsų veido, atsipalaiduoti ir taip sumažinti raukšles ir skatina odos elastingumą.

Odos Tipas: visų tipų oda.

Aprašymai:

1. Šis produktas yra išskirtinį išvaizdą, mažų ir nešiojamų, taip, kad jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

2. Šis produktas tinka komerciniai dovanos, jubiliejaus, gimtadienio dovanos, išmokos darbuotojams ir kitų progų, ji labai tinka jūsų artimųjų, draugų, darbuotojų ir pan.

Techniniai duomenys:

Spalva: Žalia

Medžiaga: jade

Įpakavimas: OPP krepšys

Pakuotė:

1 x jade grožio massager

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Paveikslų Paroda

Apie Siuntos

Mes atsiųsime dėmesį, kad per 1-4 darbo dienas. Pristatymo laikas gali skirtis, atsižvelgiant į įvairių šalių ir bus paveiktos oro sąlygų , valstybinės šventės ir t.t. Jei užsakymo dosen ' t recevie m. paskelbti laiku, prašome susisiekti su mumis~

Kas būtų, jei atitinka produkto problemą:

Prašome naudoti produktą pagal produktą rankinis pirma, jei jūs vis dar negali juo naudotis, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo laiku, prašome neatidaryti ginčų bus, mes manome, communiocation yra daug būti tter nei ginčų, problema bus sovled gerai~

Apie Darbo Laikas

Dėl laiko skirtumo, bus nedelsiant bendravimo, bet laiškai bus atsakyti per vieną darbo dieną~

Mes jums atsakyti jūsų kairėje pranešimai greitai, būkite kantrūs~

Grįžti & Grąžinti

Gerbiami pirkėjas

Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema, ar buvo sugadintas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes išsiųsti arba grąžinti už jus

Jei negaunate elementas po apsaugos metu ,mes išsiųsti arba grąžinti už jus

Mes tikime, kad galime pasiūlyti jums geriausią aptarnavimą ir apsaugoti savo naudos, taip !

Apie Grįžtamąją informaciją Mes manome, kad klientai, kaip ir mūsų draugai. Mes tikimės, kad jums gali s hop pas mus su daugiau laimės ir mažiau jaudintis. jūsų su pport yra labai svarbu mums, nepamirškite palikti mums, 5-Žvaigždučių atsiliepimus !!! Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes manome, kad problemą galima išspręsti, ir po mūsų, bendrauti~Mes weill padarysime viską už jus ! ! !

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai

Funkcija 7 sumažinti raukšles
Dropshipping/Didmeninės Parama
Funkcija 5 Kompaktiškas ir lengvas
dydis 100*42mm
Funkcija 6 Patvarus
Standartinė Įtampa 110V(不含)-220V(不含)
Kilmės KN(Kilmės)
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Medžiaga Jade
Funkcija 1 sukurta su voleliu
3 funkcija kaklo ir akių masažas funkcijų
Tipas Masažo Volelis
Prekės Pavadinimas Vandens Ledo Levin
2 funkcija veido kėlimo
4 funkcija patogus ir kietas
Tinka visų rūšių odos
Modelio Numeris jade grožio massager
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai