KODIES GELIO Nagų lako Kavos Serijos Giliai Spalvos UV Nails Art Gelio lenkijos Manikiūro Lak Priedai 8ML LED Lako Dervos Naujas

w115672

€2.96

-1.98

€4.94

-40 %

Nauja prekė

KODIES GELIO Nagų lako Kavos Serijos Spalvos UV Nails Art Gelio lenkijos Manikiūro Lak Priedai 8ML Blizgus, LED Lako Emalio Derva

Specifikacija: Pavadinimas: UV Gelis Nagų lakas Kiekis: 1 Buteliukas Spalva: Žiemos kavos serijos gelcolor Nails Kostiumas: Vasaros ir Žiemos manikiūro Gellak Neto Svoris: 8ML Gellak Pakuotės Turinys: 1 Butelis UV Gelis Nagų lakas Savybės: 100% naujas mažmeninės prekybos ir aukštos kokybės. Sveikas ir naudojimas: gelis nagų lakas yra pagamintas su Toksino-Nemokamai Ingredientas, kuris daro ją saugią ir silpno kvapo. Su tinkamą paraišką,rekomenduojame naudoti su guminiais base coat ir top coat, 3 SAVAITES+ dėvėti, yra pasiekiami. Mirkymas off LED nagų džiovintuvas gelis nagų lakas : KODIES GELIO nagų gelis lenkijos reikia išgydyti pagal LED nagų lempa. Gelis Top coat ir base coat reikia. Vidutinis LED Nagų Lempa 60-120 sekundžių. Puiki dovana jai : Puikus dovanos šeimos nariui ar draugui, gimtadieniai, jubiliejai, Valentino Diena, Motinos Diena ar kitų švenčių. Tai yra fantastinis, gražus, unikalus grožio dovanos dovanų rinkinys, kuris bus mylimas visų, kurie jį gauti. Spalvinga ir 1 Butelį su 1 spalvos dizainas,jūs galite gauti spalvas iš buteliuko,tai paprasta ir patogu atpažinti, kurios spalvos jums wnat imtis.Tiesiog pasirinkite bet kurį norite. Puikiai tinka tiek profesionalams ir asmeniniam naudojimui. Pastaba: Visos spalvos yra reali spalva rodo, fotoaparato,tai normalu, kad yra labai mažai skiriasi nuo realių daiktų,duetas prie telefono ir kompiuterio ekrano šviesos skirtingi,prašome jį suprasti.

Pristatymas

1-4 darbo Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. Prašome nurodyti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Atsiliepimai

Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Pristatymo Apsaugos Laikas

Kai pristatymo apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu taip, kad mes galime padėti pratęsti jį. Jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaita, nebent jums patvirtino, kad gavo savo paketą.

Susisiekite Su Mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis

Elemento Tipas Nagų Gelis
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
NET WT 8ml
Spalva Kavos serijos žiemos giliai spalvų
Tomas 8 ml
Funkcijos 1 Žiemos Color Nagų Gelio Lenkijos
Sąlyga Nauja Atvykimas
Parama Didmeninė Lašas Laivas
Elementų Tipas Manikiūro UV Gelis Nagų lakas
Komponentas UV išgydomas derva
Stilius Žiemos Gelis Nagų Lakas
Ilgalaikis Laikas 3-4 ar daugiau savaičių
Naudoti Su Gruntas/Base Coat/Color Gel/Top Coat
Gruntas Nagai Gelis Nagų priauginimo
Privalumai Sveikas ir Ekologiškas
Pusiau Nuolatinis Vernis Profesinės Hibridas, Lakai
Prekės Pavadinimas KODIES GELIS
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 Ilgai Mirkti off Pusiau Nuolatinis Vernis
Išgydyti Įrankiai UV Led Lempos, UV Lempos
Naudojimas "PASIDARYK pats" nagų Dailės Nagų Salonas Beauty Nail Spa parduotuvė
Mirkymas Off Pašalinti su Acetonu
Modelio Numeris UV Gelis Nagų lakas
Kokybė Aukščiausios Kokybės Garantija
Kiekis 1 Butelis
Tipas UV Gelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai