WRC Pasaulio Ralio Čempionato Lenktynių Automobilių Stilius Atspindintis Vinilo Lipdukas Rankena Kūno Girliandą Decal Audi Focus Mazda "Lada"

w115856

€1.64

Nauja prekė

RM12579581257350778

WRC Pasaulio Ralio Čempionato Lenktynių Automobilių Stilius Atspindintis Vinilo Lipdukas Rankena Kūno Girliandą Decal Ford Focus Mazda "Lada"

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Matmenys: 34 * 11,5 CM

Spalva: Juoda, Balta, Geltona

Pakuotė:

Automobilių lipdukas * 1 vnt Montavimas paviršiaus plėvelę galima nuimti. Tada lipdukas atrodys daugiau beatutiful. Prašome patikrinti, ar įrenginys metodas žemiau. Profesinės intallation yra rekomenduojama. Pasta Įrankiai: Valytuvas, Grandiklis arba Kredito Kortelės. Pasta Žingsnis: 1.švarus ir sausas automobilio kėbulo. 2.Prašome įsitikinkite, kad pasta padėtį ir lėtai pasta. O įklijuojant lipduką, prašome naudoti kredito kortelę paspauskite aplinkosaugos ¾enklelis , kol apačioje plėvelė yra atsiskirti nuo lipduko. 3.Tada paspauskite stick kortelės vėl ir vėl, ir, galiausiai, lėtai nuimkite permatomą plėvelę paviršiaus. 4.Prašome įsitikinkite, kad lipdukas yra ir įklijuokite į automobilį. Ne vieta, ar tarp lipduko ir automobilių. 5.Jei lipdukas yra bulged, galite naudoti peilio ritininės bumbulas ir paspauskite lipdukas dar kartą. Šiltas patarimai: Nereikia plauti automobilį per 3 dienas. Ačiū! Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Labai dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, automobilio stilius, vinilo lipdukai, vinilo automobilių decal

Elemento Ilgio 34cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Kategorijos Lipdukai
Modelis Lenktynių Trasos
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Plotis 11.5cm
Elemento Tipas WRC Pasaulio Ralio Čempionato Lenktynių Automobilis
Prekės Skersmuo 8cm
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Prekės Pavadinimas Loen
Dizainas Žodžius
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Funkcija Dekoracija Lenktyninį Automobilį
Spalva Spalvos
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Modelio Pavadinimas TY353077
Elemento Aukštis 0.01cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai