Nauja
Custom

Custom "PASIDARYK pats" Spausdinti Foto Minkštos TPU Telefono dėklas Samsung Galaxy S6 S7 krašto minkšto silikono atveju iphone 7 8 x 6 7plus XR Pro 11

w11615

€0.79

-0.45

€1.24

-36 %

Nauja prekė

Individualų užsakymą: (, Prašome perskaityti prieš tvarka) 1. Nemokamai Logotipą!!! Mes priimame "PASIDARYK pats" individualų užsakymą ir gali spausdinti savo logotipą ant dėklo .

2. Galite pasirinkti sau ,draugui,Šeimos ,gyvūnas,kraštovaizdžio ir bendrovės šalis pan...foto. jūs pls, kaip ir atlikite žingsnis ir įkelti aukštos Aiškiai nuotrauką į jav. tada mes galime prin tai aiškiau ir gražus. Jeigu turite kokių nors quesions, jūs pls spauskite "Susisiekti su Pardavėju" rusijos draugui prašome atkreipti dėmesį: Prašome užpildyti gavėjo pavadinimas(apima 3 dalis bent) užsakymo,priešingu atveju jūsų sklype nebus perduoti muitinės jūsų šalyje.

Skelbimas:

1. Jei savo galioja laikas artėja, jums vis dar negavote prekės, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo dienos jums.

2. Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas. Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

3. Siekiant skatinti savo parduotuvę,Tai yra ne pelno kaina, tik gauti daugiau klientų.Taip produkto sudėtyje nėra mažmeninės pakuotės.

Mokėjimo

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga,TT. (Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.)

2. Mokėjimas turi būti baigtas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, pls palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Pristatymas

1. Visame pasaulyje laivybos.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote savo daiktus per 35 dienas nuo mokėjimo,pls susisiekti su mumis,mes jums ištirti ir išspręsti pristatymo problema.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų,mes jums pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grąžinti

1. Mes jums padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

2. Jei nesate įsitikinusi, ar prekė yra su trūkumais, kai gausite prekę, turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos,yra laikoma, naudojama ir mes jums netinka galite grąžinti ar pakeisti. išimčių nėra! laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

3. Visos grąžinamos prekės Turi BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinimo.

Garantija

1. Visi produktai yra patikrinti prieš vežimą.

2. Kliento patenkinamas yra amžinas komanda galutinis tikslas. jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas,prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

3. Jei turite problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet kokį grįžtamąjį ryšį.

4. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dienas. jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą,pls pakartotinai atsiųsti savo elektroninio pašto adresą arba skundas, mūsų vadybininkas.

5. Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. mes jums dirbti su savimi, kad išspręsti visas problemas. ačiū už supratimą!

6. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą(ir originalioje pakuotėje,jei įmanoma). jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. mes nenorime, kad taisyti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

7. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.reefaquarium.lt.

Ačiū

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima

Funkcija Purvo atsparus
žmonės Moterų,vyrų,Mergaitė,berniukas
Savybės product1 Simbolių dizaino, Papuošti telefono
Kokybė Aukštos Kokybės++++
Prekės Pavadinimas Smmnas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Iphone 8 5 5s SE 6 7 6s 6 plus X
Suderinamos Prekės "Nokia"
Spalva Pats kaip Nuotraukoje
Tipas minkšto silikono atveju
Savybės Kraštovaizdžio mobilieji telefonai
Suderinamas "Apple ""iphone".
Savybės product2 % 100 aiškų vaizdą

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai