Šukos Nešiojamą 8 Spalvos Silikono Galvos Odos Šampūnas Masažas Plovimo Šepetys Šukos Dušo Galvutė Plaukų Mini Galva Meridian Masažas Platus Dantų

w11662

€1.97

-1.89

€3.86

-48 %

Nauja prekė

Prekės Pavadinimas : Esunfulfill

Kilmės šalis : CN(Kilmės)

Dydis : 65x80mm

Medžiaga : Kita

Modelio Numeris : KF005

Modelio Numeris : Šukos

Dydis : 65x80mm

Silikono Šampūnas, Galvos Odos Dušo Kūno Plovimo Plaukai Masažas Massager Šepetys Šukos

Techniniai duomenys:

Kiekis:1PC

Medžiagos:Silikonas+Plastikas

Dydis:65x80mm

Galvos odos Priežiūros Masažas Šepečiu,Minkštos silikoninės šukos masažuoja galvos odą, skatinti kraujo apytaką, Pleiskanomis ir švarią galvos odą, Skatina plaukų augimą, tam tikru mastu, gali sumažinti plaukų slinkimas.

Sukurtas siekiant padėti sumažinti pleiskanų ir riebios galvos odą įtrinkite galvos odą ir skatinti maistinių medžiagų-turtingas kraujo tekėjimą.

Padeda išlaikyti sveikus plaukus ir galvos odą.Skatinti senas odos ląsteles ir pleiskanas dribsnių liftas atstumu nuo galvos odos. Atstato kraujotaką pareikšti sveikos maistingosios medžiagos į plaukų folikulus. Tai yra pagamintas iš minkšto silikono, kad masažai galvos be randai. Tai tinka vyrams, moterims ir gyvūnai, taip pat taikoma bet kokio tipo galvos odą ir plaukus.

Paketas apima:

1PC Šepetys

Žymos: Vonios Šepetėliai, Kempinės & Ploviklių, Namai Ir Sodas, Pigūs Vonia Šepetėliai, Kempinės & Ploviklių, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vonios Šepetėliai, Kempinės & Ploviklių

Prašymas Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Tipas Šepetys
Modelio Numeris KF005
Naudoti valymas
Produktas Vonios Šepetys/Masažo Šepetys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai