3D Spausdintuvas Dalys Medžiagų aptikimo modulis Lerdge Valdybos 1.75 mm kaitinimo aptikti, stebėti jutiklio modulis

w116834

€1.23

-0.16

€1.39

-11 %

Nauja prekė

Produkto Pavadinimas : Medžiagų Aptikimo Modulis

Produkto svoris : 18g

spalva: balta/Juoda

Specifikacija pasirinkimas : tinka 1.75 mm

Produkto Savybės : Tuo pačiu metu, nusidėvėjimui atsparaus vario rankovės yra pridėtas prie medžiagos įleidimo ir medžiagų išleidimo, kurie gali efektyviai prailginti tarnavimo produkto.

produkto vadovas :

Naudoti Lerdge plokštė : yra medžiagos, žalios šviesos modulio yra visada. Kai medžiaga yra naudojama, žalia lemputė užgęsta, pagrindinės plokštės vykdo sustabdyti komandą operacija, ir vartotojo toliau spausdinti po laukia pakeitimo medžiagos. Lerdge plokštė Laidų: M-sensorius uosto plokštėje.

Naudoti kituose organuose : medžiagų aptikimo modulis naudoja lygių šuolis nustatymo metodą. Kai yra medžiaga, lygio signalo aptikimo uostas turėtų būti aukšto lygio. Kai nėra medžiaga, lygio signalo medžiagos uosto eina žemos ir sistema aptinka vieną. Jei didelio iki mažo perėjimo nustatoma, medžiaga laikoma išnaudota ir pauzės komanda vykdomas. Po žmogaus pakeista medžiagos, spausdintuvo tęsiamas spausdinimas.

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai

Kabelio Ilgis 1M
Kaitinimo Pertraukos Aptikimo Modulis anet a8 dalys
Modelio Numeris Modulis
Elemento Tipas Ribinis Jungiklis
Spalva Juoda/Balta
Prekės Pavadinimas IdeaFormer
Suderinama Kaitinamosios 1.75 MM

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai