"Žuvies akies" Objektyvas Plataus Kampo Makro Rinkiniai Mobiliojo Telefono Fotografavimo set3 į 1Fish Akių Lęšiai su Apkaba, Skirta "iPhone", "Samsung" mobiliųjų telefonų, ir tt

w116836

€3.09

Nauja prekė

Aukštos kokybės mobilus telefonas objektyvas: Pagamintas iš aukštos kokybės stiklo, profesionali aukštos raiškos objektyvas sumažina stiklo atspindžius ir šešėlius, kurį sukelia atspindys. 0.4 X super plataus kampo objektyvas + 180° fisheye objektyvas ir 10x macro objektyvo, siekiant patenkinti visus jūsų poreikius!

180° fisheye objektyvas: 180° fisheye objektyvas suteikia jums neįtikėtinai dramatiški apskrito vaizdas, kuris nukelia jus į nuostabų pasaulį, svajones. Tai bus geriausias pasirinkimas jūsų kelionės!

Patobulintas 10x Macro Objektyvo: Leidžia fotografuoti esant 1.18-1.57 cm nuo objekto. Tai patogiau ir galingas imtis aiškių ir spalvingas nuotraukas. Užfiksuoti puikias close-ups, su aiški informacija.

0.4 x super plataus kampo objektyvas: Jis išplečia matymo lauką, dideliu mastu, leidžia integruoti visa šeima ar visa komanda valstybių į vieną nuotrauką. Labai geras plataus kampo objektyvas iPhone 6, 7 ir daugiau.

Platus suderinamumas ir naudojimo gairės - Universalus nuimamas rungtynių dizaino visų populiarių markių ir modelių išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais ar nieko, jūs galite įsivaizduoti. Makro objektyvas ir "žuvies akies" objektyvas yra sujungti kartu, kai jie atvyksta. (Nereikia praleisti objektyvas). Naudojant "žuvies akies" objektyvas, neišimkite makro objektyvą nuo makro objektyvo.

Pristatymas

Visos prekės bus išsiųstos per 2 darbo dienas po apmokėjimo aišku.

Pastaba: Kinija Paštu, Oro Paštu/Sklypo vos priklauso visame pasaulyje po sistema, kuri yra daug lėtesnis, nei Specialių Pristatymo. Straipsniai atvyks į 7-35 darbo dienas visame pasaulyje paprastai. Atvykimo laikas taip pat priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.

Jei jums nereikia gauti prekes, kai jis yra panašus į tikrą laiko www.reefaquarium.lt, kreipkitės į mus pratęsti prekių pristatymo metu, vietoj atidaryti ginčų.

Atsiliepimai

Mūsų tikslas-teikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir su mūsų klientų aptarnavimo specialistų

visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Mes labai vertiname savo 5-STAR

TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

Didmeninė

Didmeniniais pirkėjais, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime labiausiai lengvatinėmis kainomis.

Transporto rūšį, mes paprastai naudoti DHL transporto rūšis, bet taip pat pagal kliento reikalavimus ir atrankos logistikos režimu.

Apie grąžinamosios išmokos

Pagal skirtingus mokėjimo būdus grąžinti atvykimo laikas bus skirtingas, bendras poreikis 3-15 darbo dienų pirkėjų sąskaita.

Žymos: Mobilaus Telefono Objektyvą, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Objektyvas, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobilaus Telefono Objektyvą

Plataus kampo lens1 Kampas
Suderinamos Prekės Toshiba
Spalva Juoda, sidabrinė, auksinė, violetinė, mėlyna, raudona, rožinė
"žuvies akies" objektyvas Kampas
Modelio Numeris 0.45*2 in 1
Formos ROUND
Plataus kampo lens2 Didinimas
Instructions4 Sujungti kartu, kad gauti įdomūs vaizdai
Makro lens1 Didinimas
Instructions2 Naudojant makro objektyvą, pirmą atsukite fisheye objektyvą.
Instructions3 Jei norite naudoti "žuvies akies" objektyvas, prašome grįžti į pradžią
Instructions1 Makro objektyvas ir "žuvies akies" objektyvas yra sujungti kartu.
Makro lens2 Minimalus objekto atstumas
Makro lens3 Maksimalus skersmuo
Telefono Fotoaparato Tipas Plataus Kampo Len

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai