1pc Žavinga Kaliausė Girliandą Rudenį Rudenį Derliaus Apdaila Helovinas, Padėkos Dekoro Mokyklos Sode

w117105

€0.70

-0.31

€1.01

-30 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Nuolatinis Scarecrows: Šie cute kaliausė papuošalai yra įkvėptas rudenį ir Padėkos. Ji priduria, puikus prisiliesti prie jūsų šventės puošmena.

2、Niekada Pasenę Apdaila: kaliausė sukuria tobulą pusiausvyrą tarp elegancijos, sexy ir įnoringas. Išsaugoti specialiai %EF%BC%82Thanksgiving%EF%BC%82 atostogų, arba naudoti jį kaip graži dekoracija namuose ištisus metus.

3、Puikus Atostogų Apdaila: Šie cute kaliausė papuošalai yra įkvėptas rudenį ir Padėkos. Ji priduria, puikus prisiliesti prie jūsų šventės puošmena.

4、Didžiosios Dydis: scarecrows dydis yra 40*20CM. Tinkamą dydį galite išreikšti savo nuomonę ne Padėkos vakarienė ir stiprinti ir puiki apdaila.

5、Išskirtinį Dovana: Ar jūs naudojate jį kaip dovaną draugui ar kaip dovaną patys, jums bus meilė šią aukštos kokybės atostogų produkto kaliausė pora. Tai puiki dovana kolegoms, šeimai ir draugams.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kaliausė

Svoris: apie 108g

Serija: scenos išdėstymas, šalies apdaila

Medžiaga: audiniai + šiaudai + bambuko polių

Dydis: apie 20*40cm/7.87*sudarė 15,75 į

Panaudojimas: šalies apdaila, Helovinas scena, apdaila, daugiau šventinę atmosferą

Pakavimo Sąrašas:

Kaliausė*1

Pastaba:

Neišvengiamai bus chromatines aberacijos, faktinės šaudymo ir dydžio matavimas-1-3CM.

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos

Proga PADĖKOS
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai