Japonijos RHINO Prekės RH-15 Lenktas Pincetas Kovos rūgšties Didelio tikslumo Super Sunku Sharp Remontas Žiūrėti ar Mobiliojo

w117633

€3.29

Nauja prekė

Rusijos pirkėjai, prašome pateikti savo vardą ir pavardę! Pilnas pavadinimas yra jūsų vardas + tėvo vardas + pavardė.

Jis yra matinis, kovos rūgšties, super sunku, ypač staigaus, didelio tikslumo pincetu, tai kitos mažomis produktai negali būti lyginami. Ji gali būti naudojama laikrodžių, mobiliųjų telefonų techninės priežiūros, ar papuošalai tvarkymo ir kitus reikalavimus precizinis darbas.

Visos nuotraukos yra realios nuotraukos:

Pastaba apie pristatymą:

Jei pasirinksite "Nemokamas pristatymas" , tai yra Po paprastu Paštu, tai reiškia, kad ji turi ne sekimo numerį , jūs negalite gauti stebėjimo informaciją iš interneto svetainės. Tačiau tokiu būdu, jis gali išsaugoti savo pinigus. Jei pasirinksite Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Singapūras Paštu ar Hongkong Post, tada jis yra registruotas paštas, jūs galite gauti stebėjimo informaciją apie savo prekes. Tačiau, jums turėtų mokėti papildomą mokestį sukelti Skelbti Agentūros bus už mus daugiau stebėjimo informaciją.

Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 15 - 45 darbo dienų (Rusija 15 - 60 darbo dienų, Brazilija 25-80 darbo dienų ), išskyrus švenčių dienomis.

Įprastomis aplinkybėmis, paketas su sekimo numeriu yra greičiau, nei be sekimo numerį. Taigi, jums būtų geriau pasirinkti Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, Singapūras Paštu ar Hongkong Post, aš f, jums reikia stebėti sekimo informaciją, ar turite šiek tiek nerimauti stebėjimo informaciją.

Jei užsisakote daugiau nei 10 vienetų vieną užsakymą arba užsakymo suma yra daugiau kaip 30 USD , mes atsiųsime per China Post, Singapūras Paštu ar Hongkong Post (su sekimo numeriu), jums nereikia mokėti papildomą mokestį.

Tačiau kuris laivybos modelio galite pasirinkti, Prašome pasitiki mumis. Mes pasirinkti geriausią laivybos modelis ir siųsti prekę per 2 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), po patvirtino, jūsų mokėjimą. Jūs gaunate paketą, laiku.

Jums turėtų būti atsakingas mokėti muitus, muitinės ir aišku, muitinės jei yra tarifus.

PASTABA:

BET KOKIĄ ŽALĄ, MONTAVIMO METU NĖRA MŪSŲ PAREIGA IR YRA, KURIEMS GARANTIJA NETAIKOMA. PRAŠOME PATIKRINTI SUDERINAMUMĄ PRIEŠ PERKANT.

Atsiliepimai: Mes padarysime viską, kad palikti jums greitai teigiamų atsiliepimų parodyti dėkingi už jūsų pirkti. Jei dėl kokios nors priežasties yra klausimų, su mūsų produktu ar mūsų paslaugas, prašome pasistengti susisiekti su mumis, kad galėtume išspręsti šį klausimą jums. Grįžtamasis ryšys yra svarbiausias turto www.reefaquarium.lt pardavėjui, ir mes siekiame, kad puikiai atsiliepimus kiekvienas klientas. Taigi, jei kažkas yra ne pagal savo skonį, prašome suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai.

Žymos: Replės, Įrankiai, Pigūs Replės, Aukštos Kokybės Įrankiai, Lenktas Pincetas, pincetai lenkti, remonto pincetu

Tipas Ilga Nosis
Medžiaga Anglies Plieno
Tiekėjas Stilius Japonų
Modelio Numeris RH-15
Tvarkyti Stilius Tiesiai
Savybės Mini
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Pavadinimas RAGANOSIS Pincetu
Prašymas remontas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai