DDR3 RAM atminties jungties adapteris, skirtas SO-DIMM nešiojamas DIMM darbalaukio naujas DDR3 vidinė atmintis adapteris nešiojamas darbalaukio RAM

w118158

€5.64

-2.77

€8.41

-32 %

Nauja prekė

Aprašymas:

100% Brand new ir aukštos kokybės! Naudojimo ir bandymo Laptop DDR3 SO-DIMM DDR3 į Darbalaukį DIMM lizdas. Jungtys: DDR3 204 Pin nešiojamas SO-DIMM lizdas & DDR3 240 Pin darbalaukio DIMM kištukinė jungtis. Modelio Tipas: DDR3 Pagrindinė Spalva: Žalia Medžiaga: ABS Dydis: apytiksl. 133 x 37mm Neto Svoris: 18g Paketą Įeina: 1 x Jungtis Adapteris Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti. Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

1、parduotuvėje palaiko didmeninė prekyba, prekės gali būti vežamos per dvi dienas. 2、Tapti parduotuvėje ventiliatorius, jūs galite mėgautis ventiliatorius kupono 3. Parduotuvės reguliariai daryti 10$-1$, 20$-2$, kt. 4、Jei jums reikia norint daug, galite kalbėti su manimi privačiai, mes jums gerą nuolaidą. 5、Mes ne pateikti sąskaitas faktūras ir verslo dokumentai pakuotėje.

Laivybos Politika - Krovimo laikas :5days - Standartinė į JAV :apie 7-14 darbo dienų(ePacket) -Ekonomika JAV:apie 20-35 darbo dienų(NE sekimo pagal 5$) - Ekonomikos Int 'l Shipping:20-35 darbo dienų(NE sekimo pagal $20) -Standard Int' l Shipping:20-35 darbo dienomis(stebėjimo), Tačiau, pavyzdžiui, Rusijoje,ir kai kurie Pietų Ameria šalies gal reikia 2-3 savaites daugiau. Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ebay, yra teisinga. mes tik sekti savo adresą, išvardytų ebay užsakymus vežimui. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Mokėjimai Mes priima Paypal tik tada, Jei turite kokių nors klausimų apie mokėjimo,prašome susisiekti su mumis per "eBay" pranešime. Importo Muitų tuo atveju, kai pareiga-dėl Nuo pristatymo, tai yra jūsų atsakomybė siekiant patenkinti, kad išlaidos, o tai gali sukelti vėlavimo į pristatymo tvarkaraštį, ir jums gali tekti atsiimti prekių į muitinės įstaigą. Taisyklės ir Sąlygos, Pagal siūlymą šią prekę,Pirkėjas sutinka, kad visi sąlygų ir reikalavimų, kaip nurodyta šio sąrašo .prašome užtikrinti, kad perskaičiau ir sutinku su Visomis eBay terminai ir Sąlygos prieš siūlymą. Visos nuotraukos yra iliustravimo tikslais tik ir Spalvos gali šiek tiek skirtis. Mūsų parduotuvėje paklūsta visi eBay Taisykles ir Politiką.

Žymos: USB Šakotuvai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs USB Šakotuvai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, USB Šakotuvai

Uostai 1
Standartas USB 3.1
Funkcija Nešiojamas atminties desktop adapter
Ilgis 150cm
Pareigos Skaitytojas
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas USB 2.0
Prekės Pavadinimas ziyoulang

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai