Pet Šuo, Katė Mažylis Skambėjo Žaislai Polka Piskliwy Dantų Valymo Kamuoliukus, Žaisti Kamuolius Augintinio Dantys Kramtyti Žaislas Augintiniui Kramtomoji Priedai

w118262

€4.33

Nauja prekė

Aprašymas

100% Brand New Ir Aukštos Kokybės

Medžiaga:TPR

Spalva:mėlyna,oranžinė,žalia

Dydis:Skersmuo 7.5 cm

Prekės numeris:998407-998409

Specialiųjų:

1. Paviršius yra protruded. Kai šuo kanda, ji gali visiškai rub dantimis. Tuo pačiu metu, ji gali ne tik patrinti dantis ir valyti dantis, bet taip pat padėti šuns žandikaulio raumenų plėtoti!

2. Jūsų šuo bus pamatyti skirtumą! Tyrimą pagal garsaus universiteto patvirtino, kad šunys yra ne spalva aklas, bet tik "limited " spalva" pripažinimo. Kai šuo yra laimingas, jis gali atpažinti spalva tikslą valdybos ir tikslumas yra nuostabi, todėl šis kamuolys prideda vaizdo intelligent design. Padeda stiprinti šuns regėjimo pripažinimo.

3. Geras žaislas, skirtas žmonėms, bendrauti su augintiniais! Pilnas elastingumą, jūs galite turėti tai jūsų rankoje, arba mesti jį už šuns pasiimti. Savininko ilgalaikės sąveikos su pet padės augintinio intelektinės plėtros ir sveiką kaulų augimą.

Keitimas: 1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

Šiltas Patarimas : primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrosios prekės

Žymos: Šunų Žaislai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuns Žaislai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šunų Žaislai

Kilmės KN(Kilmės)
Žaislai Tipas Kamuoliai
Rinkinys Tipas No
Kramtomoji garso kamuolys pet žaislas
Pet kamuolys Garso žaislas
Medžiaga Guma

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai