Korėjos Mados Storas Mažas Hoopas Auskarai Moterims Aukso Kilpa Didelis Pareiškimą, Apvalūs Dideli Žiedai, Auskarai, Minimalistinis Juvelyrikos 2020 M.

w118367

€4.28

Nauja prekė

Patarimai

Pirkėjas draugų, su kuriais susidurta šias problemas ir sprendimus, po pirkimo store produktai: 1. Pabaigoje apsaugos laikotarpis užsakymą / elementas yra pažeistas transportavimo metu. A: Ne, paketo gavo → ginčų → prašymas grąžinti (Nr. paketą gavo)→ www.reefaquarium.lt ir vietos post office patvirtinti → grąžinti pinigus. Pažeistų elementų gavo pakuotėje → ginčų → prašymą grąžinti(Žalą problema) → www.reefaquarium.lt patvirtina padėtį, remdamasi foto pirkėjo → grąžinti pinigus. 2. Tose šalyse, su ilgo transportavimo laiko, laikotarpis, kad apsaugos laikotarpis yra nepakankamas. A: kreiptis į parduotuvę, išplėsti užsakymo apsaugos laikas jums. 3. Susidūrė bet nepatenkinama / neaiškių situacijų. Prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime kokybiškas aptarnavimas po pardavimo. Parduotuvės griežtai laikosi www.reefaquarium.lt taisyklės. Parduotuvės pirmenybė, siekiant apsaugoti teises ir interesus, pirkėjų ir draugai, ir teikia aukštos kokybės aptarnavimo ir paslaugų garantijos, kad kiekvienas pirkėjas ir draugas. Siekiant pagerinti prekybos patirtį pirkėjas draugais. Parduotuvės palaiko grąžinamosios išmokos, o ne grįžta.

Žymos: Hoopas Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Hoopas Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Hoopas Auskarai

Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Metalų Tipas Vario Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Auskarai
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris Hoopas Auskarai
Auskarai Tipas Hoopas Auskarai
Lytis MOTERIS
Dydis (Ilgis * Plotis) 30mm*30mm
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis ROUND
Ausies adata S925 Sidabrinė Adata

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai