20Pcs Namų Essentials Finišavęs Vielos Apkaba Laikiklis Laikikliai Finišavęs Laido Įrašą Tvirtinimo Darbalaukio Universalus Prietaisas Laido Įrašus

w118398

€2.47

Nauja prekė

Jūs pavargote visų nepatogus kabeliai ir laidai aplink savo kompiuterio, TELEVIZORIAUS, kompiuterio ar mobiliojo telefono?

Jie gali padėti jums organizuoti ir tvarkyti laidai išlaikyti kosmoso tvarka . Nuo tada, jums bus atsikratyti nelaimių, rankena dirbti greičiau, ir išlaikyti gerą nuotaiką kas dieną.

✔Universalios

Kabelių organizatorius yra naudojamas jūsų kabeliai, laidai, tokių kaip kompiuteriai, namai, garažai, biurai, USB kabeliai, automobilių, stendai, maitinimo laidus, įkrovimo laidai, arba pelės laidus.

✔Švarus ir tvarkingas, kabeliai nebėra nepatogus

Kabelio gnybtas yra paprastas ir patogus sprendimas valdymo kabeliai be tangling kabelius arba bet kokios painiavos.

✔ Lengvai PASIDARYK pats išdėstymas

Ateina su minkšta klijai, PASIDARYK pats, kaip jūs norite, paprastas ir patogus , gali būti naudojamas ant sienos arba ant stalo, lengva valdyti, ir laikytis tvirtai.

✔ Lengva įdiegti

Nulupkite ir klijuoti su stipriais 3M lipni, nereikia punch skylės, ir jokios žalos sienos . Tinka medžiagų, tokių kaip mediena, stiklo, keraminių plytelių, plastiko apdaila, metalo padengimas ir kt. Paviršius yra kietas ir lygus. Naudojimo Scenarijai

Mūsų kabelio laikiklis tirpalas tinka mažoms ir vidutinėms kabeliai. Ji gali būti pakoreguota, kad atitiktų visų rūšių skirtingų laidų, namų, biurų ir automobilių, kad atitiktų visus jūsų poreikius. Specifikacijos Medžiagos ABS+3M Svoris 53g Pakuotės Turinys 20/60/100 vnt x Lipni Kabelių Organizatorius

Pastaba Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius. Šis produktas-tai bendrosios modelis pikapas, prašome būkite atsargūs pirkti kitų modelių.

Žymos: Kabelio Įrašus, Namų Tobulinimas, Pigiai Kabelis Įrašus, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Kabelio Įrašus

Tipas Ratas Vinis
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai