10vnt/daug 24mm*24mm Kalėdų Perlai, kalnų krištolas Gėlių Mygtukai, Vestuvių Dekoravimas Metalo Sagės, Plaukų Lankas "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Amato

w118592

€2.34

-0.38

€2.72

-13 %

Nauja prekė

10 vnt./daug 24mm*24mm Kalėdų Perlai, kalnų krištolas Gėlių Mygtukai, Vestuvių Dekoravimas Metalo Sagės, Plaukų Lankas "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Amato Dydis: 24mm*24mm Pakuotė: 10 vnt. Spalva: Aukso / Sidabro Lydinio Bazė + Perlai. Mygtukai Tipas: Butas Atgal. Naudojimas: Vestuvių Pakvietimo Decorateion; "PASIDARYK pats" Mergina Drabužių, Plaukų ir Batai Reikmenys; PASIDARYK pats " Nuotakos Puokštė ir t.t. Skelbimas: 1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali skirtis nuo nuotraukos. 2.Prašome leisti 1-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Jei užsakymo suma yra daugiau kaip USD120,Mes išsiųsti prekes, kurias "Fedex" arba DHL nemokamas pristatymas. 4.Jei produktai turi daug spalvų, galite pasirinkti spalvas iš žemiau spalvų paletę,Tačiau prašome pastaba, spalvas, skaičius ir kiekis jūsų užsakymą, arba galite palikti mums žinutę, tada mes atsiųsime jums elementus, nes jūsų reikalavimas, Kitaip mes išsiūsime spalvos atsitiktinės.

Grąžinimo & Grįžti 1. Visi amatai yra rankų darbo, todėl trūkumų yra neišvengiamas. Prašome suprasti, kad tai nėra kokybės klausimas. 2. Jei prekė atvyksta į jūsų neveikia, nedelsdami susisiekite su mumis, mes padėsime jums išspręsti problemą puikiai. 3. Jei jūs tiesiog nenorite, kad jūsų užsakytos prekės ir norite sugrįžti, prašome susisiekti su mumis & grąžinti ją per 5 darbo dienas. Pirkėjai moka grąžinti mokesčius.(pasiūlymas: padaryti paketą, kaip mažas, kaip įmanoma, laivybos mokestis $5 toliau). Mes grąžinsime jūsų pinigus, kai tik gausime prekę jums grąžinami. Atsiliepimai Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, jūs proto skirkite laiko momentą, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų? Tai bus puikus paskatinimas mums nuolat vyksta. Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, galime geriau daryti su jūsų gerų patarimų. Bendravimas Visuomet yra Geriausiais Būdas Išspręsti Problemas.

Žymos: Mygtukų, Namai Ir Sodas, Pigūs Mygtukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Mygtukų

Apdaila Cirkonio
Funkcija Eco-Friendly
Funkcija 10 Vestuvių Pakvietimo Decorateion
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Produkto Tipas Mygtukų
dydis 24mm*24mm
3 funkcija Rankų Darbo Amatų Scrapbooking
Funkcija 8 Kalnų krištolas Mygtukus Auskarai, Choker,Karoliai
Formos Vandens Lašas
Funkcija 9 Dovanų Dėžutė Pakuotės Dekoratyvines Sagas
Mygtuko Tipas Snap Mygtuką
Prekės Pavadinimas REDCHERRY
2 funkcija "PASIDARYK pats" Mergina Drabužių, Plaukų ir Batai, Aksesuarai
Metalo Tipas Žalvaris
Funkcija 5 mygtukai ir amatai
Funkcija 1 Aukso Lydinio Kalnų Krištolas Mygtukus
4 funkcija mygtukai, skirti drabužiai.
Funkcija 6 Dekoratyvines Sagas Drabužių
PREK.KOD 10 vienetų
Modelio Numeris LT-FS-064
Funkcija 7 scrapbooking priedai
Technics Danga
Stilius flatback

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai