OkeyTech Silikono Klavišą Padengti Atveju Toyota Camry Highlander Corolla Hilux Vitz Vios Rav4 " Aqua Žemės Cruis Nuotolinio Klavišą Raštas

w118689

€0.82

-0.34

€1.16

-29 %

Nauja prekė

Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Silikonas Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyti Mygtukas: 2 Mygtukai Klavišą Tuščias: Be Atsakiklio Lustas: Ne Elektronikos/Baterija: Ne Ypatybės: 1.Be iškraipymų, Nr. išnyks ir problema Ne pagal ekstremalių temperatūrų. 2.Lengvas montavimas ir valymas vandens. 3.Puikus aplinkos prisitaikyti, normaliai naudojami iš -76°F iki 464°F (-60°C iki 240°C). 4.Tvirtas, ilgas tarnavimo laikas iki 10 ir daugiau metų. 5.Pagamintas aukščiausios kokybės minkšto silikono medžiaga, tampus 6.Puikus klavišą byloje, kurioje galite apsaugoti savo raktus nuo braižymo, įtrūkimų, nusidėvėjimo & ašara, purvo, lietaus ar vandens 7.Tegul jūsų raktas atrodo cool Įtaisyti: Toyota Avensis 2001-2003 M. Toyota Camry 1997-2005 Toyota Rav4 1996-2006 Toyota Corolla 1997-2005 Toyota Celica 1999-2006 Toyota Prado 1996-2007 Toyota Echo 2002-2006 M. Toyota Tarago 2003 Ir kitų modelių su pačios specifikacijos, pagrindinių tuščias ir baterijų laikiklis išvardytos žemiau skyriaus... Svarbi pastaba: 1.Šis elementas nėra maža,ji yra tik nuotolinio klavišą " shell atveju pakeitimas. 2.NĖRA interjeras (remote/electronics/atsakiklis lusto)vieneto viduje. 3.Prašome patikrinti, ar jūsų raktas atrodo taip pat, kaip vienas mūsų produktas paveikslėlyje prieš perkant. 1xSilicone Klavišą Padengti Atveju

Pristatymas

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

mes taip pat gali pateikti įvairius automobilio raktus,atsakiklio žetonų ir spynų įvairių automobilių markių.jei esate intereasted bet prekių,maloniai prašome cantact man.mes labai stengiamės sukurti ilgalaikius verslo santykius su jumis.Daugiau produktų, prašome susisiekti su manimi, aš suteikti jums geriausią pasiūlymą.

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis

Tinka Toyota Hilux Vitz Vios Rav4 " Aqua Žemės Cruis
Kilmės Vieta Pagaminta Kinijoje
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Guma
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Rūšis/Forma Toyota Camry Highlander Corolla
Funkcija Apsauga
Pavadinimas Silikono Automobilio Raktas Padengti Atveju Toyota
Medžiaga Aukštos Kokybės Gumos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai