NEO STAR Vinilo Oda Lipdukas, skirtas Macbook Air & Pro 11 "13" 15 "17" Mišraus Vinilo Lipdukai Tablet/Car/Nešiojamas Dekoratyvinis Lipdukas

w118762

€2.35

-0.41

€2.76

-14 %

Nauja prekė

NEO STAR Vinilo Oda Lipdukas, skirtas Macbook Air & Pro 11 "13" 15 "17" Mišraus Vinilo Lipdukai Tablet/Car/Nešiojamas Dekoratyviniai Lipdukai

Lipdukas neturi fone, kaip ir įprastame, lipdukas. Fono jums taikomi, tampa fono spalvos lipdukas.

mes naudojame reklamos agentūra klasės pjovimo braižytuvai verta tūkstančius svarų. Ji kirs vinilo su nuostabiu tikslumu ir gali sumažinti mažiausio informacijos mūsų dizaino.

Lipdukas yra suprojektuoti, kad tilptų "Macbook Pro 13" 15" ir 17" modeliai, ir Macbook Pro 13" ir 15" su "RETINA" ekranu ir "Macbook Air "11" ir 13".

Prašome siųsti mums žinutę, jeigu jūs turite naują modelį su "RETINA" ekranu! Jei jūs neturite siųsti mums žinutę, lipdukas bus išsiųsta 13" ekrano kaip numatytąjį.

Lipdukas yra atsparus oro ir rankenos pati puikiai lietaus ir sniego, karšto ir šalto oro.

Kaip taikyti

Lipdukas sudaro trys sluoksniai: apatinis sluoksnis yra pagrindo popieriaus, vidurinis sluoksnis yra tikrasis lipdukas ir viršutinis sluoksnis yra skaidrus perdavimo lapo. Taikymo yra labai paprasta, tiesiog atlikite šiuos veiksmus:

1. Nuvalykite paviršių, kur jūs ketinate taikyti lipdukas.

2. Pašalinti pagrindo popieriaus, taigi, jums belieka valdos perdavimo lapo ir vinilo lipdukas.

3. Taikyti decal į paviršių. Naudojant kredito kortelę arba antgalis langams, pradėti taikyti spaudimą lipdukas, todėl ji prilimpa gerai.

4. Švelniai, pradėti lupimasis nuo perdavimo lapo. Jei lipdukas pradeda pleiskanoti su perdavimo lapo, padėkite jį atgal, ir taikyti kai daugiau slėgio.

Pakcage įtraukti

1pcs x " Macbook Lipdukas / 50 VNT. lipdukų

DUK

Q: Kodėl yra tai, prekes gavau ne tai, ko aš noriu?

A: šiuo atveju, gal mūsų sandėlyje padaryti klaidą, galite atsiųsti mums nuotrauką, kai jūs gaunate jį, mes jį patikrinti ir duoti jums sprendimą, jei mes esame patvirtinti, kad yra negerai, mes išsiųsti tinkamą vieną jums, prašome nesijaudinkite! susisiekite su mumis, kai jūs patenkinti tokia situacija!

Q: Kodėl aš gauti įvairių spalvų, nei vienas jums ekranas?

A: Mes visas nuotraukas realių nuotraukų, tačiau problema spalvų skirtumas, nuotrauka turės tam tikrą nuokrypį, prašome suprasti, ačiū.

Q: Ką daryti, jei aš ne gauti prekes?

A: Jei jūs negalite gauti užsakymą pirkėjo apsaugos, ir jūs vis dar reikia šį produktą, jūs galite susisiekti su mumis ir mes persiųs jums. Jei esate pavargę laukti, taip pat galite susisiekti su mumis ir gauti grąžinamąją išmoką, jei įmanoma, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, ačiū jums iš anksto, geros dienos!

Geras aptarnavimas po pardavimo

1) kaip ir dėl pristatymo būdą ir prekių pristatymo laiką duomenimis, tik produktams, taikomos mūsų parduotuvėje yra ne tinka ir kiti pardavėjai. Prašome atkreipti dėmesį, kad! 2) Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome padaryti 5 žvaigždučių pastabas ir dalintis informacija apie nuotrauką ekrane. Jei nesate patenkintas su užsakymo, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas, mes susisieksime su jumis tol, kol problema bus išspręsta.

Žymos: Nešiojamas Odos, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Nešiojamas Odos, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, odos zip, lipdukas mercedes, odos lipdukas iphone

Funkcija 1 už "Macbook air" 11 lipdukai
Medžiaga Vinilo PVC lipdukas
2 funkcija už " Macbook 12 lipdukų
Funkcija 5 už " Macbook 17 lipdukai
Atsparus vandeniui No
Pakuotė No
Prekės Pavadinimas NEO STAR
Produktų Statusas Sandėlyje
Funkcija 6 Juokinga Dizainas macbook
4 funkcija už " Macbook 15 lipdukai
Funkcija 7 Juokinga Decal " macbook
3 funkcija už " Macbook 13 lipdukai
Spalva Juoda ir spalvinga
Modelio Numeris MKS2
Stilius už " Macbook Decal

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai