Kalėdų Šunų Drabužius Raudonas Kailis Modelis Šuo Šunelis Medžio Žiemos Kalėdų Drabužius Mielas Kailis Žiemą, Rudenį 28

w118768

€1.31

Nauja prekė

[xlmodel]-[custom]-[8888]

Prekė: Šuo Hoodie Kailis Medžiagos: Flanelė Spalva: Raudona Modelis: Kalėdų Eglutė Sezonas: Rudens/Žiemos Dydis:XS/S/M/L/XL Dydžio(XS): Krūtinė: 28cm/11.0 colių, Atgal Ilgis: 20cm/7.9 colių Dydžio (- Ai): Krūtinė: 34cm13.4inch, Atgal Ilgis: 24cm/19.4 colių Dydis(M): Krūtinė: 38cm/15.0 colio, Atgal Ilgis: 29cm/11.4 colių Dydis (L): Krūtinė: 42cm/16.5 colio, Atgal Ilgis: 33cm/13.0 colių Dydis (XL): Krūtinė: 46cm/18.1 colių, Atgal Ilgis: 38cm/15.0 colio Dydžio (XXL): Krūtinė: 55cm/20inch, Atgal Ilgis: 45cm/17.5 colių Kiekis: 1PCS Pagrindinė Funkcija: Tai yra odos draugiškas ir patogus jūsų šuo dėvėti. Labai šiltas ir minkštas, labai gera dovana jūsų šuo Kalėdų. Su skrybėlę,jūsų augintinis atrodys labiau mielas ir juokingas. Minkštas ir patogus,jūsų augintiniai bus ne jaustis discomfortable. Šis kailis yra specialiai sukurta, kad gyvūnai,kurie yra su Kalėdų treepattern,ir tai yra puikiai tinka Kalėdų. Pakuotės Turinys: 1 x Šunų Kailis Pastaba: Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. Ačiū.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu, HK post, EMS, DHL, Fedex, pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

54Warranty:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo. Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų, prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus, mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.

Kai jums parodyti mums screenshot tiek 5 žvaigždžių, mes jums NUOLAIDĄ kitam užsakymui.

Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus, pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų.

Mes garantuojame, kad mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes džiaugiamės, kad padėtų jums išspręsti".

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[produktai]-[8888]

[xlmodel]-[custom]-[51208]

Žymos: Šuo Paltai & Striukės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuo Paltai & Striukės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šuo Paltai & Striukės

Punktas šunų kailis hoodie
Modelis kalėdų eglutė
Spalva Raudona
Kilmės KN(Kilmės)
Sezonas Ruduo/Žiema
Medžiaga Poliesteris
Tipas Šunys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai