55mm Gėlių Fotoaparato Objektyvo Gaubtas, skirtas "Nikon" D3400 D3500 D5600 D7500 su AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6 G VR Objektyvais

w11912

€4.48

-0.79

€5.27

-14 %

Nauja prekė

Nauja Gražiai suprojektuota, šis gaubtas tinka bet objektyvas/filtras su sriegio dydis 55mm. Ji suteikia optimalų Atspalvį, draudimą ir taip pat priduria, profesionalus žvilgsnis į kamerą.

Objektyvo gaubtai (traukos spintos) yra visų pirma skirta išvengti nepageidaujamų benamių šviesos į objektyvą, išplečiant ir spalvinimas pabaigos objektyvo. Be to, nuo objektyvo yra pratęsiamas, taip pat gauti papildomos naudos, papildoma apsauga nuo atsitiktinio poveikio.

Paketas Apima

1x 55mm Objektyvo Gaubtas

Priedu Tik , Fotoaparatas , Objektyvas, nuotraukų aukščiau neįtraukti

Garantija ir Garantijos:

1.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantinį laikotarpį. Jūs turite mums pasakyti, ką trūkumas. Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

3. mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės,Importo muitus, mokesčius ar kitas muitinės mokesčių

4. Jei turite kokių nors problemų su pavedimo arba pristatymas, prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų. būtume labai dėkingi!

Feadback:

Mes labai vertiname jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus vieną kartą, kad baigta, mes suteiks puikių atsiliepimų absoliučiai.

Žymos: Fotoaparato Objektyvo Gaubtas, Buitinė Technika, Pigūs Fotoaparato Objektyvo Gaubtas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, gėlių objektyvo gaubtas, Objektyvo Gaubtas, objektyvo gaubtas, skirtas nikon

Modelio Numeris FL-007
Suderinamos Prekės "Pentax"
Funkcijos 1 Labiausiai Pagrindinio & Geriausią Partnerį Savo Objektyvo
Objektyvo Gaubtas Objektyvo Gaubtas atspalvių objektyvą nuo parazitinių šviesos, gerinti jūsų kontrastas
Pakuotė Taip
Filtro Dydis Skersmuo 55mm
Prekės Pavadinimas neopine
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai