Namuose Siuvinėjimas "PASIDARYK pats" Medžiagos Paketą Bambuko Siuvinėjimo Ruožas Kūrybos Rankų darbo Audiniu Europos trimatis Gėlių

w12004

€2.32

-0.62

€2.94

-21 %

Nauja prekė

A

Gaminio dydis: 20 * 20cm Medžiaga: medvilnės ir lino šilkografija + siuvinėjimo + siuvinėjimo siūlai + profesinių siuvinėjimo adata + vilnos rėmelį Pakuotė: opp krepšys Stilius: kaip parodyta paveikslėlyje Vaidmuo: Siuvinėjimas Aprašymas: Siųsti bambuko siuvinėjimo ruožas, dydis 20 * 20CM. Pardavimo taškas: 1. Naudojant aukštos kokybės žaliavos, gaminio kokybė yra aukštesnė; 2.Įvairių stilių, paprastas ir elegantiškas, pilnas meniškumas; 3. Reikia padaryti patys, pilnas atminimo ir įdomus; 4. Įvairių skirtingų stilių.

B

Aprašymas: Medžiaga:Medvilnė, Linas Dydis:15*15CM Spalva:Juoda Kiekis:1*Išsiuvinėti Audiniai,Siuvinėjimo Siūlai,Siuvinėjimo Adata,Bambuko Siuvinėjimo Ruožas,Rankinis, Ypatybės: 1.Visas siuvinėjimo starter kit su visus įrankius, jums reikia siuvinėti; Tik su šiuo modeliu, jūs galite baigti gana siuvinėjimas. 2.Siuvinėjimo lankelius turi žalvario reguliavimo varžto, kad jums gali sugriežtinti kai reikia išlaikyti audinio taip griežtai, kaip būgnas. 3.Graži dovana jūsų šeimai, savo draugams; Arba gatavo "PASIDARYK pats" siuvinėjimas su savo vaikais taip pat yra prasmingas dalykas. 4.Siuvinėjimas-viena iš senovės Kinijos amatų ir jau seniai yra daugiau nei 2000 metų. 5.Liaudies siuvinėjimo infiltruoti išminties ir gerų norų daugybė moterų, ir pilnas ugnies gyvybingumą ir gražių emocijų savo pirštus. Paketą sudarė:1*Išsiuvinėti Audiniai,Siuvinėjimo Siūlai,Siuvinėjimo Adata,Bambuko Siuvinėjimo Ruožas,Instrukcija Pastaba: Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turi būti taikomas faktinis daikto. Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio. Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Žymos: Siuvinėjimo, Namai Ir Sodas, Pigūs Siuvinėjimas, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Siuvinėjimo

Naudoti Drabužių/Priedai
Drobė Pakavimo Metodas Sulankstyti
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Modelio Tipas Pledas
Medžiaga Medvilnės
Siuvinėjimo Būdas Net Siuvinėjimas
Rėmas No
Stilius Europa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai