Magija Perinti skirtų Kiaušinių Mermaid ir Įsivaizduojamų Gyvūnų Ragų Augintiniai Vaikams, Vaikams, Dovanų Žaislų Revivable Kiaušinių Gyvūnų Auginimo

w12507

€0.39

-0.26

€0.65

-40 %

Nauja prekė

Aprašymas produkto: 1.Kiekvieną perinti skirtų žaislų ateina kaip kiaušinis, galite įdėti į vandenį, ir apie 48 valandas, vėliau undinė ar įsivaizduojamų gyvūnų ragų bus išperinti iš. Visas instrukcijas apie tai, kaip liukas, kiekvienas gyvūnas yra išsamiai apie kiekvieną langelį.

2.Aukštis kiekvieno kiaušinio: apie 6cm /2.36 in

3.Tiesiog įpilkite vandens ir stebėti gyvūnų kiaušiniais

4.Kiaušinių bus pradėti kreko 12-24 val.

5.Gyvūnų liukus maždaug 48 valandų

6.Tinka: vaikams nuo 3+

Instrukcijos

1. Vieta kiaušiniai vandens. (Pastaba: vandens temperatūra turi būti ne mažesnis kaip 30℃).

2. Jūsų kiaušiniai bus pradėti kreko apie 12-24 valandas. (Pastaba: jūs turite pridėti vandens dažnai arba pakeisti vandens kiekvieną dieną.)

3. Gyvūnas bus toliau liukas, iš jo apvalkalo 24-36 valandas. Jūs galite padėti savo augintiniu išeiti, bet ji augs iki 3-6x savo dydžio, su arba be jūsų pagalbos.

4. Kai gyvūnų liukai, nuplaukite jį išjungti, nes jis bus slidūs, ir po to, jūs galite žaisti su juo arba padėkite jį atgal į švarų vandenį ir žiūrėti, ji ir toliau auga kasdien. (Po išėjimo iš vandens, jis taps mažesnis palaipsniui).

Pakuotės turinys:

1 x Kiaušinių Undinė ar Įsivaizduojamų Gyvūnų Ragų + Visas Instrukcijas

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos. Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų. Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo. Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai. Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Žymos: Gags & Praktinių Anekdotai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Gags & Praktinių Anekdotai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Gags & Praktinių Anekdotai

Lytis Unisex
Matmenys kaip sekti
Kilmės KN(Kilmės)
Drop Laivyba/ Didmeninės Parama
Temos Sportas
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris perinti skirtų kiaušinių
Amžius 5-7 Metų
Įspėjimas NĖRA
Mfg Serijos Numeris Kita
Baterija NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai