Dismenorėja nuskausminimo Pleistras Šilumos Pleistras Atleisti Palace Šalto Hysterospasm Menstruacijų Mėšlungis Moterų Laikotarpį menalgia Menstruacijų Cu

w1257

€2.43

-2.98

€5.41

-55 %

Nauja prekė

Produkto sudedamosios dalys: Šis produktas yra pagamintas iš šventagaršvių, ligusticum chuanxiong, rhizoma cyperi, gvazdikėliai, cinamonas, pankoliai, dygminų, evodia rutaecarpa ir rhizoma corydalis.

Poveikis: Jis gali sumažinti diskomforto simptomai, tokie kaip pilvo skausmas, patinimas, amenorėja, nedideli mėnesinės ir šalto, ir stiprinti sveikatą.

Tinka minios: Naudojamas menstruacijų sutrikimai, dismenorėja subhealth gyventojų.

Netinkamas asmenims: Nėščioms moterims draudžiama.

Naudojimas: tik išoriniam naudojimui, nuplaukite ir nusausinkite bamba pirmas. Taikyti šį produktą į bambą už 6-12 valandų kiekvieną kartą, tada tarpas 6 valandas. Sunkiais atvejais, jis gali būti taikomas vienai savaitei iki menstruacijų.

Tinkamumo laikas-Dveji metai.

Specifikacijos: 10pieces gipso/lauke; 20 vienetų gipso/box. A menstruacijų ciklas yra gydymo kursą, paprastai naudojant 3-4 gydymo kursų.

Pastabos: Nėščioms moterims draudžiama, odos alergija, sugadintas, naudoti atsargiai; antspaudas, padėkite vėsioje ir sausoje vietoje, saugoti; šis produktas negali būti pakaitalas medicina.

Žymos: Lopai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lopai

Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas pilvo
Specifikacija 10vnt/box
Modelio Numeris Šiltas Palace Lipdukas
Prekės Pavadinimas ZB

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai