4 Spalvų Mielas Šunelis Sunglass Saulės Akiniai Naminių Kačių Akiniai Akių Dėvėti Šuniuką, Akių Apsauga, Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Reikmenų

w13376

€2.80

-0.98

€3.78

-25 %

Nauja prekė

Savybės: Gali būti sulankstyti lengvai vykdyti. Pet objektyvas yra suprojektuoti, kad tilptų bet šunų kaulų struktūrą, ir gilių akių taurės užtikrina saugumą šuns akis. Viduje akiniai yra su putų bloknotu turėtojas augintinių komfortą ir šoninės angos iš abiejų pusių, kad generuoti vandens garų. Reguliuojamos elastinės juostos prie galvos ir apatinis žandikaulis yra lengva nešioti ir gali būti koreguojamas laisvai. Nesijaudinkite, kad gyvūnas nėra tinkamas naudoti. Jis yra tinkamas naudoti visų rūšių oro sąlygų visais metų laikais.

Pareigos: Ji patvirtina, grūdintas, įbrėžimams atsparus lakas ir anti-rūko polikarbonatas objektyvo veiksmingai atsispirti UV400, regimosios šviesos ir infraraudonųjų spindulių, kelią nuo saulės dilgčiojimas ir deginimas ant gyvūnėlio akis, ir taip pat išlaikyti šuns akys nemokamai iš smėlio ar pašalinių objektų. s žalos. Iš visų pusių apsauga, akių naminių gyvūnėlių.

Jutimo aprašymas: ne tik vėjo ir saulės apsaugos, bet taip pat stilingas šuo, antra, todėl, kad šuo tampa aušintuvo ir labiau vėjuotas, 100% sekundžių nužudyti.

Taikomų metodų: ilgai dirželiai yra ant galvos ir trumpi dirželiai yra dedama aplink kaklą. Dydis gali būti koreguojamas ne bus. Keli šunys iš pradžių bus matyti akinius, kaip kliūtį. Palaipsniui praktikos nešioti akinius už šuns, kol jie yra patyrę. Patikrinkite sandarumą, kiekviena dalis ir pritaikyti jį tinkamai.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Dropship Parama
Modelio Numeris Akiniai
type4
Medžiaga \
type3 Pet akiniai
type2 šuo pet akiniai
type1 Pet Akiniai Nuo Saulės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai