Nauja
1/3/5/10 Vnt Juodas Nagų Kaukė Daugkartinio Naudojimo Dulkių Kaukė Skalbti Mascarillas Veidui Masque Rūkas Migla Kaukė Mundschutz Unisex

1/3/5/10 Vnt Juodas Nagų Kaukė Daugkartinio Naudojimo Dulkių Kaukė Skalbti Mascarillas Veidui Masque Rūkas Migla Kaukė Mundschutz Unisex

w13775

€0.81

-0.36

€1.17

-30 %

Nauja prekė

Savybės:

-100% visiškai naujos!

Nagų kaukė orui atsparus dulkėms veido kaukės daugkartinio naudojimo kovos su tarša shield vėjo įrodymas, burnos padengti.

-3D Mados veido kaukė, kokybės odos draugiškas medvilnės audinys, minkštas ir patogus, kad jūsų veidas, labai lengvas, kvėpuojantis dėvėti ir ji negali sukelti diskomfortą. Skalbti, gali būti naudojamos pakartotinai.

-Patogus dizainas, sulankstomas ir perdirbamų stabdžių dulkių kaukė, jūs galite įdėti ją į kišenę ir pasiimkite su savimi. Su tampri, reguliuojamas earloops už glaudžiai tinka, užkirsti kelią paliekant pėdsakų ant veido, po kilimui, lengva užsidėti ir nusiimti.

-Didelio efektyvumo filtras kaukė, dėvėti ši kaukė užkirsti kelią dulkių, smulkių dalelių ore, žiedadulkės ir kt. Atsparus dulkėms ir kvapas atsparus.

-Priimti aušinimo medžiaga, gerą kvėpavimo patirtis.

-Idealiai tinka vaikams, paaugliams, moterims ir vyrams, tinka dviračiais, kempingas, veikia, kelionės, alpinizmas ir kasdieniniam naudojimui. Jus apsaugoti nuo rūkas, migla, transporto priemonių išmetamųjų dujų ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesterio, medvilnės, spandex

Lytis: Unisex

Kaukė Dydis: Apie 28cm x 13cm x 0.2 cm / 11.02" x 5.12"x 0.07"

Pakuotė:

1/3/5/10/20 x Veidą Padengti

Mandagumas:

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrąjį daiktą.

Žymos: Kaukės, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kaukės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kaukės

Apsaugos Klasė NĖRA
Kilmės Žemyninė Kinija
Taikoma Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas abdo
Modelio Numeris Kaukė
Funkcija Asmens
Gyvenimo ciklas Ne-vienkartiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai