Daugiafunkcinis Tabako Prieskonių Malūnėlis Žolinis Augalas, Piktžolė Šlifuoklis Cinko Lydinys Dūmų Smulkintuvas Vadovas Rūkymas Cigarečių Priedai

w14125

€0.14

-0.15

€0.29

-51 %

Nauja prekė

69075 virtuvės Sveiki atvykę į parduotuvę Mes remti dropshipping, kviečiame susisiekti su mumis norėdami gauti daugiau informacijos

-------(Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.) ☞ Mes paramos lašas laivybos Ir Didmeninės ☞ Lašas laivybos Užsakymas Bus Išsiųsti Per Penkias dienas.Prašome palikti pranešimą pagal jūsų užsakymą ☞ Lašas laivybos Nėra sąskaitos Faktūros Ar Bet kokia pateikta Informacija. ☞ Drop-pristatymas klientui, mes teikiame jums su produkto nuotraukos.

☞ Apie produktą: Didmeninė klientai gali pritaikyti logotipų ir pritaikyti bet kokio modelio, arba Bet kokio Dydžio

Jeigu jus domina ši, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Laukiu jūsų prisijungti prie mūsų!

Jei turite kokių nors klausimų, Prašome nedvejodami susisiekite su manimi ir mes mielai jums padėti.Ačiū!

Produkto informacija 2 : Funkcija:

1、Įdomus Šlifavimo - sulankstomas rankena, sutaupyti vietos, geriau nešioti, mūsų žolė šlifuoklis atneš jums patogiau ir paprasčiau, šlifavimo patirtis, su skaidriu magnetinis dangtelis, jūs galite stebėti ruošimo procesą bet kuriuo metu, pridedant žolelių tapti labai patogu ir greita, nereikia atsukti prieskonių malūnėlis.

2、Magnetinio stalčių dizaino - nereikia atsukti, žolių, malūnas, atsižvelgiant žemės žolė, tiesiog ištraukite stalčių, lengva ir patogu, užkirsti kelią praliejimas, stalčių ateina su tinkliniu ekranu ir žiedadulkių grandiklis, lengva žiedadulkių filtras.

3、Aštrių šlifavimo - tabako šlifuoklis apima 12 + 24 dukart pleišto aštrių metalo šlifavimo dantis, užtikrinti, šlifavimo kokybę, pertrauka žolė į mažesnius net vienetų, leisti žolė dega visiškai ir gaminti geriausias poveikis

4、Tvirtas ir patvarus-stiprus struktūra, cinko lydinys nebus pertraukos, ir gali padėti jums ilgą laiką, 4 gabalus, 3 rūmai žolė šlifuoklis dizainas leidžia šlifuoti, saugojimo ir filtravimo žiedadulkių, kad šlifavimo paprasta ir tvarkinga.

5、 Tinka šlifavimo džiovintų lapų, prieskonių, pavyzdžiui : Bazilikas, rozmarinas, lauro lapai, kt. Netinka šlifavimo kietas lukštas, prieskoniai, kaip: juodieji pipirai, cinamonas, Gvazdikėliai ir pan. Mes suteikiame neribotą garantiją paslaugą, prieskonių malūnėlis. Jei nesate patenkintas su tabako šlifuoklis, susisiekite su mumis ir gauti grąžinamąją išmoką iš karto. Niekada klausiu vėl. Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

P roduct 2 informacija :

Spalva:žalia

Česnakai Chopper Elektros Mini USB Portable, Maisto Procesorius, Česnakai, Paspauskite Mėsmalę, Mėsmalės Mėsos ir Augalinių

Techniniai Duomenys:Pavadinimas: Mini Electric Česnakai, Maisto Procesorius

Spalva: žalia

Grynasis svoris: 10.83 oz

Talpa: Apie 250ML

Dydis:paketo dėžė:4.06 x 4.06 x 4.33 colių

Gaminio medžiaga: ABS

Maišymo menčių: dvigubo plakimo ašmenys

Naudojimo būdas: visiškai automatinis

Pareigos: pjovimo daržovių, mėsos faršas, plakimo, maišymo

Ypatybė:

1.Nerūdijančio plieno ašmenys yra tvirti, stiprus ir galingas, efektyvus pjovimo.

2.Mini česnakai čioperis turi privalumų, ekonomikos, praktiškumas, kompaktiško tūrio ir nešiojamų.

3.Tik įdėti maisto sudedamųjų dalių mini kombainą ranka, užsifiksuotų ir pradėti su vienu spustelėjimu greitai kapoti maisto. Ir tai trunka apie 30-40s už maltos mėsos.(Kai mini chopper yra įkrautas,jis negali būti naudojamas.Ir kai jūs jį gauti,ji yra įkrauta jau.)

Pakuotė:

1*Choppert

1*USB Kabelis

1*Mažas šepetys

Pastabos:

1. Prieš pridedant maisto medžiagų, įsitikinkite, kad ašmenys produktas yra įdiegta ir veikti sklandžiai.

2. Nedėkite produkto mikrobangų krosnelė šildymui ir šaldytuve įšaldyti, siekiant išvengti žalos. Produktas gali būti dezinfekuojami ir valomi 100° verdančio vandens.

3.Kai produktas yra darbo, yra griežtai draudžiama liesti disko, variklio ir kitų nuimamas dalis, kad būtų išvengta žalos ar žalos jūsų kūnui ir produktas.

4. Ašmenys yra labai priemoka. Nelieskite disko tiesiogiai su savo rankas. Kai išardymas arba surinkimas, prašome nustatyti karka ratas ant menčių ir būkite atsargūs, kad peilis.

5.Šis produktas turi būti saugomas toje vietoje, kurioje vaikai negali pasiekti.Dėkojame už jūsų coorperation.

6.Paskutinis, bet ne mažiau ,prašome galo įkrauti gavęs prekes, jei baterija yra nepakankama, prekės negali būti normaliai.

P roduct 3 informacija :

Prekės Pavadinimas:Druskos Ir Pipirų Malūnas

Medžiaga:Plastikas

Dydis:13cm

Spalva:Įvairiaspalvis

Savybės:

Šis permatomas pipirai malūnas yra pagaminti iš akrilo medžiagos ir ji negali sugerti skonio ar kvapo.

Reguliuojamo šlifuoklis funkcijos, parametrai nuo smulkių iki stambių ir turi pipirų miltelių.

Žymos: Malūnai, Namai Ir Sodas, Pigūs Mills, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Malūnai

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Sertifikavimo CE / ES
Metalo Tipas Nerūdijančio plieno
Malūnai Tipas Žolė Mills & Mincers
Tipas Malūnai
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris Metalo Žolė Malūnėlis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai