5 spalvų Pėdų Masažas Ball Roller Akupresūra Massager Kamuolys Įrankis Šeimos Sveikatos Priežiūros Įrankiai

w14503

€5.28

Nauja prekė

Masažas Ball Roller Smailas Geležinkelių Akupresūra Massager Kamuolys Įrankiai, Reikmenys Savybės:

GILIŲJŲ AUDINIŲ - Didelio tankio įrankiai slėgio tašką, kraujo apytaką, lankstumą, mobilumą;fizinio terapija: naudojama trenerių ir terapeutų metu, po traumų reabilitacija.

PRAKTINIŲ ir NEŠIOJAMIEJI - Mūsų roller naudotis massager rutuliai yra lengvas ir patogus. Sunku Smailas Siūlo Stimuliuojantį Poveikį - Padengti sunku smailas tiek it\ \ 's giliau stimuliacija, nei kitų minkštas kamuolys.Geriausia padų fascitas gydymo refleksologijos, akupresūra.

AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS & CONSTRUCTION - Akupresūra porcupine sensoriniai kamuoliai su aukščiausios medžiagų,netoksiškas saugi medžiaga - pagamintas iš aukštos kokybės PVC, kad jokios žalos jūsų odos ir pakankamai tvirtos, kad padėti jums atsikratyti raumenų skausmo.

RELIVEV RAUMENŲ SKAUSMAS - Smailas masažo kamuolys padeda sumažinti raumenų skausmą ir veiksmingai malšina skausmą ir sustingimą pečių,kojų,kaklo,nugaros,klubų ir kojų.

PUIKIAI tinka VISIEMS - vyrams ir moterims,nuo Jaunimo iki Senjorų,Slaugos pašalinti ir išvengti rizikingų operacijų. Kiekvienas gali ją naudoti spaudai.

Medžiaga: PVC

Dydis: apie 15x7cm

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

dydis Small
Modelio Numeris Masažo Kamuolys
Medžiaga ABS
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotės Dydis 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.08kg (0.18lb.)
Prašymas Pėda
Prekės Pavadinimas Sumifun
Įrenginio Tipas gabalas
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Spalva Oranžinė violetinė žalia rose

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai