Širdies Formos Akiniai nuo saulės Moterims PC Rėmo Šviesos Kaita Mados Meilės Specialiųjų efektų Akinių Lęšių Naktį akiniai Tiktok Paties Stiliaus 2020 m.

w15532

€1.49

-1.48

€2.97

-49 %

Nauja prekė

Meilė specialiųjų efektų akinių Lęšių medžiaga: AC Rėmo medžiaga: PC Anti-UV reitingas: UV400 Matomos šviesos perspektyvos greitis: 99 (%) Dydis: akinių rėmas: 15 cm, rėmo dydis: 13cm vidinis dydis vieną meilė rėmas: 5.5*4.5 cm Grynasis svoris: 30g Pakavimo metodas: pakuotas Pakuotės dydis: 15.5*6*3cm Pakavimo sąrašas: 1pcs* akiniai 1. UV atsparumas: UV atsparumo klasė: UV400! Matomos šviesos pralaidumas: 99% Madingas išvaizdą, o apsaugoti nuo stiprios šviesos. 2. Poveikis atsparumas ir ilgaamžiškumas: pagamintas iš lengvų PC plastiko, kurių poveikis atsparumas ir atsparumas įbrėžimams. Puikus medžiagų ir meistriškumo, su ilgaamžiškumas. 3. Akių apsauga: Suprojektuoti su UV400 optinis indikatorius, tai bus ne jaustis earache ilgą laiką ir yra patogūs dėvėti.

Žymos: Švyti Šalies Prekių, Namai Ir Sodas, Pigūs Švyti Šalies Prekių, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Švyti Šalies Prekių

Rėmo Medžiaga
Neto Svoris
Anti-UV klasės
akinių rėmelis
Kilmės KN(Kilmės)
Lęšių medžiaga
Proga Vestuvės
Prekės Pavadinimas SOLEDI
rėmo dydis
Švyti Reikmenys Tipas Kiti Švyti Rekvizitai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai