Suderinama 4.0 "Bluetooth" ir Garso Imtuvas, "Bluetooth" valdybos 5.0 MP3, lossless dekoderis valdybos Wireless Stereo Muzikos Modulis XY-WRBT

w15913

€1.44

-0.09

€1.53

-5 %

Nauja prekė

Produkto pavadinimas

"Bluetooth" Dekoderis

Produkto modelis

XY-WRBT

Darbinė įtampa

3.7~24VDC

"Bluetooth" versija

5.0

Perdavimo atstumas

15m (matoma ir neekranuotas)

Signalo-triukšmo santykis

≥90dB

Iškraipymo

≤-70dB

Numeris vokalo takų

Dual Channel (Stereo)

Garso sąsajos

3.5 mm audio sąsaja

Modulinių apsaugos mechanizmas

Grįžtamojo ryšio apsaugos maitinimas

1. Micro-USB mobiliojo telefono įkroviklis, 3.7-4.2 V ličio baterija bei 3.7-24V DC maitinimo šaltinis gali būti naudojami elektros energijos tiekimo.

2. Trumpas "on/off "kontaktai" 2 sekundes gali nustatyti dekoderis valdybos on/off, už akumuliatoriaus energijos tiekimo, kai jo nenaudojate, energijos taupymo, patogus refitting.

Įrenginio matmenys

Naudojimo instrukcijos

Įjungus maitinimą, mėlyna indikatoriaus lemputė ir pradeda "Bluetooth" režimu; po transliuoti "eilutę tonas", ji pradeda atitikimo režimą ir laukia, derinimas; po transliuoti "eilutę tonas", mobiliojo ryšio "Bluetooth" ieško "XY-WRBT" (pavadinimą galios stiprintuvo valdybos prietaisas), spusteli "XY-WRBT" ryšys, ir vaidina "eilutę tonas" po ryšys yra sėkmingas. Kai indikatoriaus lemputės yra dėl ilgą laiką, mobiliojo muzikos gali būti žaidžiamas, ir lemputė mirksės lėtai, kai Mėlynas stiprintuvo valdyba rengiasi kitą porą, ir vaidina "eilutę garso" prieš sudarydami ryšio porą režimas laukti porą. Perspėjimai dėl elektros Energijos Tiekimo su 3,7 V Ličio Baterija

1. Kai powered by baterijų, akumuliatorių įtampa yra mažesnė nei 3.3 V dekoderis valdybos automatiškai išsijungia. Po pakartotinio dinamišką ar pilnas įkrovimas, kontaktai yra įjungtas/išjungtas, 2 sek.

2. Naudojant baterijas elektros energijos tiekimą, jei įtampos baterijų yra per mažas, gali būti ir "maitina" triukšmo. Šiuo atveju, baterijas reikia įkrauti.

3. Nes nėra mokesčio apsaugos grandinę ličio baterijų dekoderis valdyba, rekomenduojama naudoti ličio baterijos su apsaugos valdyba.

4. Jei jūsų įkraunama baterija, palaiko Micro USB įkrovimo tiesiogiai, galite naudoti " Micro USB įkrovimo tiesiogiai prie akumuliatoriaus.

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Integrinių Grandynų

Pakuotė Modulis
Darbinė Temperatūra Nuo -40°-+85°
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Įtampa 3.7 V-24VDC
Sąlyga Naujas
Tipas elektroninis modulis
Išsklaidymo Galia .
Modelio Numeris XY-WRBT
Prašymas "Bluetooth" ir Garso Imtuvas valdyba
Prekės Pavadinimas WAVGAT

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai