1PCS Namų Sienos Montuojamas Automatinis Dantų pastos Dozatorius Namų Dulkėms Rankas Nemokamai dantų Pasta Squeezer Turėtojas Vonios kambarys Tiekimo

w1602

€0.98

-0.66

€1.64

-40 %

Nauja prekė

Aprašymas:

100% nauji aukštos kokybės, aukšto stiliaus.

Sieniniai, ne ženklinimas tingus automatinis dantų pastos dozatorius.

Atsparus dulkėms kviečių šiaudų suspaudus dantų pasta.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: kviečių šiaudai + PP

Dydis: 11.4*7*6 cm/4.5 * 2.8*2.4"

Svoris: 128 g

Kaip naudoti: Nuvalykite sienos švarios; atskleisti apsauginę plėvelę ant nugaros ne ženklinimas klijai; paspauskite ne ženklinimas klijuoti prie sienos; įdiegti dantų pasta; išspausti dantų pastos vamzdelį vykdyti oro; įspauskite 3-5 kartus, pirmą kartą, tada naudoti tiesioginio kai Tik bauda.

Techniniai duomenys:

Ne-susisiekite su operacija, ir laisvų rankų išspausti gauti pasta. Palyginti su kitomis dantų pastos, šis dantų pastos dozatorius gali gauti tikslesnį ir stabilus, dantų pasta, kuri labai tinka ir suaugusiems, ir vaikams.

Vaikui leisti atsisakyti savo dantų pasta be būtinybės rankiniu būdu išspausti dantų pastos ir purvinas scena.

Ryšys su sąlyga, su magnetu, kuris leidžia jums lengvai pašalinti dangtelį ir uždėti dantų pastos ir valykite. Kai dangtis yra įdiegta, ji netaps automatiškai.

Šios dantų pastos dozatorius yra pagamintas iš geriausių kviečių šiaudai + PP medžiagos ir yra patikimas ir patvarus, saugus naudoti.

Automatinis dantų pastos dozatorius naudoja vakuumo technologiją išgauti paskutinis lašas, dantų pasta, vengti tiesioginio kontakto ir palaikyti ekonomiką.

Nuostabus, vonios reikmenys, siekiant išvengti bėdų ir .

Cool gyvenimo būdo tendencijas rekomenduojame jums gyventi geresnį gyvenimą.

Pakuotė:

1*dantų Pasta

1*Instrukcija

Pastabos:

1.Mes teikti aiškias nuotraukas, matavimai, kur įmanoma. Prašome patikrinti, kiek įmanoma, įsitikinkite, kad prekė yra vienas, kad jums reikia.

2.Prašome leisti po 0,5-1 colio skirtumas dėl rankinis matavimas.(1 colis=2,54 cm)

3.Spalva tikrąjį daiktų gali šiek tiek skirtis nuo sąrašas vaizdus, dėl skirtingų kompiuterio ekrano, ačiū už jūsų supratimą.

Dėkojame už supratimą.

Žymos: Dantų Pasta Squeezers, Namai Ir Sodas, Pigūs Dantų Pasta Squeezers, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dantų Pasta Squeezers

Parama Dropshipping
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kviečių šiaudai + PP
dydis 11.4*7*6 cm/4.5 * 2.8*2.4"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai