14Pcs Sandarinimo Purkštukas, Aplikatorius Apdailos Priemonė Nerūdijančio Plieno Klijai Burną Puikus Sandarinimo Finišavęs Grandiklis Skiedinio Įrankių Dalys

w1685

€0.95

-0.53

€1.48

-35 %

Nauja prekė

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Dydis: 5mm, 6mm 7mm 9mm 10mm 12mm 13mm 16mm 20mm 25mm 26mm 28mm 30mm 35mm(dydis sudaro plotis lizdo)

Puikus Sandarinimo Laimėtojui, 14Pcs Caulk Purkštukas, Aplikatorius, Sandarinimo Priemonė Daugkartinio naudojimo Hermetikas, Apdailos Įrankiai, Nerūdijančio Plieno Sandarinimo Apdailos Įrankių Komplektas, Virtuvės, Vonios kambario Duris, Langą

Galingas Sandarinimo Finišavęs yra KELIS RINKINYS, ANTGALIŲ, kurie yra SPECIALIAI CAULK APDAILOS SUTAUPYTI DAUG LAIKO, kad būtų SKLANDŽIAI HERMETIKAS, kai prašo.

Jis yra pagamintas iš AUKŠTOS KOKYBĖS NERŪDIJANČIO PLIENO, todėl jį PATVARUS, RŪDŽIŲ RESISATNT, antikorozinės ir NE LIPNI.

Ji UŽPILDO SPRAGAS SKLANDŽIAI, TOLYGIAI ir TOBULA.

Ji yra PLATI programa, kuri gali būti NAUDOJAMA Virtuvė, Vonios kambarys, Bakas, Durys, Langas, Kriaukle, Bendras Pildymo Apdailos ir daugiau.

Tai yra LABAI PAPRASTA NAUDOTI ir VALYTI. Ji TINKA tiek PROFESIONALAMS ir neprofesionalams dirbantiems darbuotojams.

Funkcija:

Pristatome specialų įrankį, kad yra puikus, apdailos sandarinimo darbą! Galingas Sandarinimo Finišavęs yra KELIS RINKINYS, ANTGALIŲ, kurie yra SPECIALIAI CAULK APDAILOS SUTAUPYTI DAUG LAIKO SKLANDŽIAI

SANDARINIMO nors TAIKYTI. Jis yra pagamintas iš AUKŠTOS KOKYBĖS NERŪDIJANČIO PLIENO, todėl jį PATVARUS, RŪDŽIŲ RESISATNT, antikorozinės ir NE LIPNI. Jis ateina iš ĮVAIRIŲ DYDŽIŲ, siekiant UŽTIKRINTI PASITENKINIMĄ SANDARINIMO ir HERMETIZAVIMO REIKMĖMS. Ji UŽPILDO SPRAGAS SKLANDŽIAI, TOLYGIAI ir TOBULA.

Galingas Sandarinimo Finišavęs yra SUPROJEKTUOTI su 45° SNUKIS, kad galėtų VEIKSMINGAI UŽPILDYTI CAULK darbo VIETŲ NETVARKA-NEMOKAMAI. Jis gali SUTEIKTI EFFEORTLESS SANDARINIMO ant ĮVAIRIŲ SRIČIŲ ir KAMPŲ. Ji yra PLATI programa, kuri gali būti NAUDOJAMA Virtuvė, Vonios kambarys, Bakas, Durys, Langas, Kriaukle, Bendras Pildymo Apdailos ir daugiau. Jis yra TOBULAS, net KAMPU arba KAMPE SRITYSE. Tai yra LABAI PAPRASTA NAUDOTI ir VALYTI. Ji TINKA tiek PROFESIONALAMS ir neprofesionalams dirbantiems darbuotojams.

Žymos: Įrankių Dalys, Įrankiai, Pigūs Įrankių Dalys, Aukštos Kokybės Įrankiai, Įrankių Dalys

16*12*8cm Virtuvės, Vonios kambario Langas,Kriaukle Bendras
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Užpildykite & Seal Spragas Puikiai Įvairių Dydžių
Nerūdijančio plieno Hermetikas Apdailos Įrankių Rinkinys
Naudojimas Renovacija Komanda
Prekės Pavadinimas hoomall
Geras Sandarumas Aukščiausios kokybės
Modelio Numeris Sandarinimo purkštukas, aplikatorius apdailos priemonė
Puikus Sandarinimo Finišavęs 14Pcs Caulk Purkštukas, Aplikatorius
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai