6mm 200pcs Aikštėje Akrilo Laišką, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Apyrankę, Sumaišyti Abėcėlė Kubo Rutuliukai Didmeninė P606

w16959

€3.00

Nauja prekė

Šios Prekės aprašyme PAVADINIMAS : 6mm 200pcs Aikštėje Akrilo Laišką, Karoliukai, Papuošalai Priėmimo "PASIDARYK pats" Apyrankę, Sumaišyti Abėcėlė Kubo Rutuliukai Didmeninė P606 ILGIS DYDIS : 6*6 mm 1(mm)=0.0394(in) FORMA : Kvadrato Formos Svoris : 20 g Pakuotė : OPP Krepšiai Modelio Numeris: raidė karoliukai,akriliniai karoliukai Skylės Dydis: 1mm 1. Rusijos pirkėjų apsipirkimo būtinai palikite savo vardą, pavardę 2. Kredito užtikrinti, kad visos nuotraukos natūra fotografavimo, prašome būti tikri, kad pirkti.

3. Fotografavimo šviesos, kampu ir spalvų rodo, fizinės ir nuotraukos galbūt kai kurie skirtumai!

4.laiškas karoliukai yra atsitiktiniai

daugiau stiliaus:

Pastaba:

1.Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes stengiamės išspręsti problemą, kol būsite patenkinti. Tikrai, mes palikti teigiamą atsiliepimą ir jums, ir jūsų natūra padėti.

2.Jei prekės yra pristatomos per šventes, pristatymo data bus atidėtas. Jei esate nepatenkinti, kaip transporto kartą atidedamas, prašome nesuteikia mums neigiamų atsiliepimų, nes tai ne mūsų kaltė. Rašykite mums ir mes bendrauti su express compa 3.Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei esate patenkintas (- elementus, turite, nepamirškite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir gerų išsamių pardavėjo įvertinimų. Teigiamų atsiliepimų-tai tikrai labai svarbu mums!

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai

Prekės Pavadinimas Mažas Tiltas
Prekės Svoris 20g
Spalva spalvinga,balta,skiedra
Tinka NAUDOTI Jewerly,auskarai ,karoliai ,Plaukų hoop "PASIDARYK pats"
Išorinis Skersmuo 6*6mm
Briaunos tipas Laiškas Karoliukai,Abėcėlė karoliukai
Formos Kubas,Kvadratas
Prekės Forma Kvadrato formos
Metalo Tipas NĖRA
Bauda ar Mados Mados
Punktas Karoliukai
Skylės Diametras 2,5 mm
Didmeninė Taip
Elemento Tipas Karoliukai
Modelio Numeris Juvelyrika priėmimo, "pasidaryk pats" karoliai,apyrankė "pasidaryk pats"
Kiekis 200pcs
Medžiaga Akrilo,Plastiko

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai