2-12 Metų Vaikams, Merginos Liesas Pieštuku Kelnes Rudenį Vaikai Šiltos Kelnės Žiemos Juoda Antblauzdžiai Mergina Kūdikių Medvilnės Drabužių Likučius

w1751

€2.59

-3.17

€5.76

-55 %

Nauja prekė

1. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, būkite toks malonus, kad palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą. Kai jums parodyti mums ekrano visų 5 žvaigždučių , mes jums $1-2 kuponą.

2. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamą atsiliepimą arba padaryti išsamias reitingų. Mes guranteee mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.

1. Mes esame naujas pardavėjas, dėl www.reefaquarium.lt, bet mes, sąžiningas ir atsakingas. Mes siūlome Aukštos kokybės produktus, greitą ir patogų krovinių, puikus aptarnavimas po pardavimo, bet problema, jūs galite susisiekti su mumis.

2.Mes paramos didmeninė, lašas prekybos ir sumaišykite spręsti. Jei užsakysite urmu, galime pasiūlyti EMS arba DHL nemokamas pristatymas. Mes vertiname kiekvieno kliento, taip pat didmeninės klientas, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: Antblauzdžiai, Motina & Vaikams, Pigūs Antblauzdžiai, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Antblauzdžiai

Modelio Numeris HC0001
Lytis Merginos
Spalva Balta, rožinė, pilka, juoda, tamsiai pilka, šviesiai pilka
Tinkamas sezonas Pavasarį ir rudenį
Tinkamas amžius Vaikai (nuo 2 iki 12 metų amžiaus, 90~150cm)
Modelio Tipas Kietas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Stilius Triko
Medžiaga Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai