Juokinga Verpimo Flyer Šviesos Plaukioja UFO LED Šviesos Rankena "Flash" Skraidantys Žaislai Vaikams Lauko Žaidimo Spalva Atsitiktinis

w17559

€3.23

-0.06

€3.29

-1 %

Nauja prekė

Pastaba: skraidančios lėkštės bus lenkimo transportavimo metu, bet lenkimo neturi įtakos įprastai skrydis iš skraidančios lėkštės. Kad išlenktas dalis gali būti sulankstyti atgal lėtai.

Jei jums labai rūpi, ar jis yra išlenktas, prašome jį pirkti, nes mes negalime kontroliuoti, ar jis yra išspaustas transportavimo metu, atsiprašau.

Draugai: Jei perkate 5 ar daugiau, mes naudosime atsekami greitai logistikos laivas

Lytis: Unisex Rūšis: Flying Disc Amžius: > 3 metų amžiaus Medžiaga: Plastmasinis Modelis: Plaukioja Disko Spalva: Atsitiktinė spalva naudojimo Instrukcijos: Įjungti elektrinį jungiklį skraidančia lėkšte, galite ją pakeisti į raudonos, žalios ir mėlynos spalvos LED šviesos; įdėti skraidančia lėkšte ant rankenos, ištraukite ištraukite laidą su rankena, plaukioja lėkštė sukasi, labai apakinti, pritraukiant vaikus Sveikiname! Rankena gali būti pakelta ant žemės, ir jis gali būti naudojamas kaip giroskopą, kuris yra labai populiarus tarp vaikų.

Žymos: Šviesos Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Šviesos Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Šviesos Žaislai

Tipas Skraidantis Diskas
Lytis Unisex
Medžiaga Plastikiniai
Spalva Atsitiktinė Spalva
Plastiko Tipas PE
Amžius > 3 metų
Savybės Mirksi
Elemento Tipas Kita

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai