Ekrano Apsaugos Žiūrėti Atveju "Samsung" Galaxy " Žiūrėti 3 45mm 41MM Minkštas Ultra-Plonas Tpu aiškus Raštas Dengiamasis rėmas Apkalos spalvų

w17848

€1.38

-0.58

€1.96

-29 %

Nauja prekė

Minkštas Ultra-Plonas Tpu Ekrano Apsaugos Žiūrėti Atveju "Samsung" Galaxy " Žiūrėti 3 45mm 41MM aiškus Raštas Dangtelio Korpuso Rėmelis bamperio Savybės: visiškai Naujas Aukštos Kokybės Medžiaga: TPU Suteikia lengvą prieigą prie visų funkcijų, be kurių pašalinti atveju. Jūsų Žiūrėti sukurti mados stilius. Veiksminga Apsauga: minkštas ir plonas, padengtą TPU. šiuo atveju apima visus aplink kraštus, suteikia veiksmingą apsaugą jūsų "Samsung" galaxy " žiūrėti nuo braižymo, nuleisti, bumpping ir pan. Kad Išvengti Įbrėžimų, smūgių, riebalų ir pirštų atspaudai ir t. t. Specialios Konstrukcijos: iš Visų pusių apsauga, Šis dėklas yra pagamintas iš TPU, jis yra patvarus. Dėvėti full screen protector ne sporto salėje ar sporto veikla bus sukelti drėgmės pagal screen protector, bet šiuo atveju galima išvengti, kas atsitiko, ir tinka visoms situacijoms. Tik paprasta pakuotė:

1* Samsung Galaxy žiūrėti atveju (TPU, yra gumos medžiagos, deformacijos neturi įtakos naudojimui, prašome suprasti. ne žiūrėti)

Kas yra www.reefaquarium.lt Pristatymas? www.reefaquarium.lt Laivyba yra viena-stop laivybos metodą, kuris oficialiai pateikė www.reefaquarium.lt ir Cainiao Tinklo. Kaip pabaigoje-su tikslu tarpvalstybinių logistikos paslaugų, ji yra pirmoji-mile paėmimo paslauga, konsolidacijos paslaugos, tarptautinis linija nuotolių paslaugos, muitinės formalumų paslaugos, paskutinės mylios pristatymo paslaugos. Be to, ji taip pat apima pasaulinę sekimo paslaugų, klientų aptarnavimo ir logistikos ginčų sprendimo paslauga, ir platforma garantuota kompensacija, paslaugos. Kodėl www.reefaquarium.lt Pristatymas? Po pateikimo savo užsakymą www.reefaquarium.lt, pardavėjas atsiųs paketą į mūsų shipping centre. Iš čia, mes galime padaryti, įsitikinkite, kad jūsų paketas bus tvarkomi atsargiai ir pristatyta laiku , ir mes pridėsime stebėjimo informaciją jūsų užsakymo detalės, todėl, kad jūs galite sekti savo paketą, kada ir kur norite. Kiek laiko užtrunka mano paketas atvykti, jei aš naudoju www.reefaquarium.lt Pristatymas? Tai priklauso nuo to, kokį variantą pasirinksite. Paketus, kurie yra siunčiami su www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 45 darbo dienų , kadangi www.reefaquarium.lt Premium Laivybos suteiks pristatymo metu, nuo 7 iki 15 darbo dienų .

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands

Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Naujoji be žymės
Grupė Medžiagos Tipas Anti-shock") ir anti-scratch
Protector Cover " Shell Žiūrėti Savininkas Žiūrėti Kolektoriai
Juostos Ilgis kaip nuotraukoje
Pritaikymas Tpu Ekrano Apsauga, skirta "Samsung" Galaxy " Žiūrėti 3 41mm SM-R850
Samsung Galaxy 3 41mm Aukštos kokybės laikrodžių atveju,
Modelio Numeris Dangtelis skirtas Samsung Galaxy Žiūrėti 3 45mm 41MM
Pilnas Apsauginis Rėmas Dangtelis skirtas Samsung Galaxy Žiūrėti 3 45mm SM-R840
Prekės Pavadinimas BEHUA
Sąlyga Naujoji be žymės
Užsegimas Tipas Pritaikymas
minkšto silikono Ekrano Apsaugos atveju Aukštos Kokybės Patvarus Sutartis Stiliaus Dizaino
Ultra-Plonas Aišku, TPU Apsauginiai Atveju Apyrankė Žiūrėti Reikmenys, Sporto Prekės
Elemento Tipas Watchbands
Apsaugos Atveju TPU apsaugos Padengti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai