50 Spalvų 100yards Vašku Medvilnės Laidą 1mm Sriegis String Lyno Ritės Viela tinka Duobute Amatų "PASIDARYK pats" Apyrankę, Kaklo Papuošalai Išvados

w18169

€2.66

-0.29

€2.95

-9 %

Nauja prekė

100yards Vašku Medvilnės Laidą 1mm Sriegis String Lyno Ritės Viela tinka Duobute Amatų "PASIDARYK pats" Apyrankę, Kaklo Papuošalai Išvados

Šis laidas yra medvilnės vašku laido ir yra tinklelio laidą, kuri priemonių, apie 1mm. Tai puiki, aukštos kokybės duobute laidą padarė už bet kokios knotting projektą.

1 mm skersmens, laidas yra supjaustyti į maždaug 100 yds už sąrašą, todėl jums bus gauti roll (su spool), kai jūs ilis 1 aikštelė).

Mes turime iš viso 50 spalvų. Nes mes negalime išvardyti juos visus. Jei spalvos norite, kad nėra įtraukti. Jūs galite pasirinkti spalvas, skaičius, kurį norite iš žemiau nuotrauką ir pridėti pastabą prie tvarką taip, kad mes galime pamatyti savo reikalavimą. Galite pirkti atsitiktinių spalvų, kaip ilgai, kaip bendras kiekis yra tas pats. We will ship spalvos kaip jūsų pastaba prašoma. Arba galite spustelėti pirkti kitos spalvos. Ačiū.

P ayment

Mes priimame sąlyginio Deponavimo, TT (banko pavedimu), Western Union, Money Gram.

Pristatymas Laiku

Kai apmokėjimas yra gautas ir uždirbtas pristatymo datos yra per 2-3 darbo dienas. Laivybos laikas priklauso nuo jūsų buvimo vietą. Paprastai tai užtruks 15-30 dienų atvykti Jungtinės amerikos valstijos, Kanada, Australija ir Europa, Countrys, ir 20-35 dienų kitose šalyse.

Atsiliepimai

Jei gerai jaučiatės su mūsų produktus, Prašome palikti mums, 5-star teigiamų atsiliepimų, ačiū labai. Turėtų būti jokių problemų, susijusių su savo pirkiniu, prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, prieš kreipdamiesi į mus dėl rezoliucijos. Taigi, kad mes galime išspręsti geriausias būdas! Tada mes galime pasiūlyti geresnes paslaugas už jus ir kitą kartą.

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai

Modelio Numeris LX
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Prekės Svoris 50g
Medžiaga Medvilnės
Spalva 50 Spalvų
Prekės Skersmuo 0.1cm
Storis maždaug 1mm
Produkto Savybės Papuošalai duobute vašku laidai
Kiekis 1 ritinėlis su ritės
Ilgis about 100 yards / spool
Elemento Ilgio 8400cm
Papuošalai Išvados Tipas Laidai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai